02 / 05 / 2024

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.



Benzersiz destinasyonlardaki en seçkin projeleri yatırımcılarla buluşturan Maya International Realty, 20-21 Haziran'da Raffles İstanbul Otel’de gerçekleşen lansmanda The Gladstone London projesini tanıttı.

“TÜREKİYE'DEKİ YATIRIMCILARI DOĞRU GAYRİMENKUL PROJELERİYLE BULUŞTURUYORUZ"

Gerçekleşen etkinlikte Londra’da yatırım yapmayı düşünen yatırımcıları, prestijli ve yüksek potansiyele sahip bir projeyle buluşturduklarını kaydeden Maya International Realty Direktörü Deniz Şahin, “Londra dünyada yatırımın, finansın ve gayrimenkulün başkenti diyebiliriz" dedi.

Londra'nın Hindistan’dan Pakistan’a,  Hong Kong’tan Çin’e, Rusya’dan Körfez ülkelerine, Avrupa’dan ABD’ye bireysel ve kurumsal yatırımcıların gayrimenkul yatırımı denince akla ilk gelen şehirleri arasında yer aldığına dikkat çeken Şahin, "Dolayısıyla Türkiye’deki yatırımcılar için de yurt dışı yatırımı anlamında önemli bir destinasyon olarak öne çıkıyor" diye belirtti.

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Son verilere göre, İngiltere’den en çok gayrimenkul yatırımı yapan milletler arasında Türklerin üçüncü sıraya kadar yükseldiği bilgisini veren Şahin, "Biz de iki gün boyunca süren etkinliğimizde, Londra’da yatırım ve getiri potansiyeli doygunluğa ulaşmış bölgelerden ziyade kentsel dönüşümün yoğun olduğu, kazanç potansiyelinin yüksek olduğu bölgedeki The Gladstone’u Türkiye'deki yatırımcılarla buluşturduk" şeklinde konuştu.

Söz konusu projenin hem değer artışı hem de kira geliri açısından yüksek bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Şahin, Amaclarının her zaman Türkiye'deki yatırımcıları doğru gayrimenkul yatırımlarıyla buluşturmak olduğunu belirtti.

Şahin, "The Gladstone projesi de gayrimenkul anlamında dünyanın en önemli ve en güvenli destinasyonlarından Londra'daki doğru bir proje” dedi.

Yatırımcıların ilgisini çektiklerini söyleyen Şahin, "Etkinliğimizde görüştüğümüz hemen herkes İngiltere’yi ve bölgeyi biliyordu. Bu yüzden bölgenin potansiyelini kolayca anlatabildik. Yatırımcılardan başarılı bir geri dönüş alacağımızı öngörüyoruz" diye konuştu.

İşte The Gladstone London projesinin diğer detayları...


Geri Dön