17 / 05 / 2024

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.



YÜKSEK GETİRİKİ GÜVENLİ YATIRIM

The Gladstone London, Edgware yolu üzerindeki muhteşem konumu ve hemen teslim avantajıyla İngiltere’nin başkenti Londra'da yıllık yüzde 7 kira getirisi ve güvenli yatırım fırsatı sağlıyor.

Özel ve ortak teraslara sahip, 1, 2 ve 3 yatak odalı seçenekleri ile 50 daire ve 4 şehir evinden oluşan The Gladstone London’da dairelerin 16’sı tekerli sandalye kullanan ve hareket kabiliyeti sınırlı kişiler için özel olarak tasarlandı.

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

The Gladston London projesinin geliştiricisi Unique Property Group’un CEO’su Sonny Gowans, yerden tavana kadar uzanan pencereleri ile gün içerisinde aydınlık ve ferah görünüm sağlayan The Gladstone'nın muhteşem Londra manzarasını da dairelerin içine taşıdığını söyledi.

Özel balkonları ve peyzaj tasarımları ile bahçe görünümü sunan ortak terasları, açık alanları çok daha keyifli hale getirdiğini belirten Gowans, "Brent ve Mapesbury Dell gibi, ödüllü parkların yanı başında yer alan proje, Brent Cross West istasyonuna yürüme mesafesindeki konumu sayesinde Londra’nın merkezine 12 dakikada ulaşım imkanı sunuyor" dedi.

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Gowans, projenin güneş panelleri sayesinde elektrik ihtiyacını yenilenebilir enerjiden karşılayan projede tüm daireler enerji tasarruflu olarak tasarlandığını ve özel proje, bisiklet parkı, kapalı otopark, 7 adet elektrikli araç şarj noktası gibi avantajları da beraberinde sağladığını ifade etti.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

KPSS 50 puanla personel alımı başladı! Memur olmak isteyenlere haziran müjdesi! Hemen başvurun

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 


Geri Dön