10 / 05 / 2024

DD Mortgage projeleri

DD Mortgage projeleri

Konut kredisi faiz oranalrında artış görüldü. KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre bankanın aldığı artış kararıyla 36-180 ay vade aralığında kredi oranları 0.02 puan arttı.

Garanti'den Yeşil Mortgage!

Mortgage uzmanı Garanti, avantajlı faiz oranlarıyla, enerji verimliliği yüksek binaları kapsayan çevre dostu projeleri desteklemek amacıyla Yeşil Mortgage kullandıracak...

Konut kredisi faiz oranlarında güncelleme!

Konut kredisi veren bankalardan Denizbank, Albaraka Türk ve DD Mortgage konut kredi faiz oranlarını güncelledi. Üç bankanın faiz oranlarında artış yaşandı. İşte faizlerde son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, bankalarda ciddi bir düşüş henüz yaşanmadı. Bugün DD Mortgage ve Halkbank faiz oranlarını aşağı çekti. İşte güncel faiz oranları...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz ayının ilk günlerinde en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. En son güncelleme 29 Haziran'da DD Mortgage tarafından yüzde 0,94 olan faiz oranı, yüzde 0,98'e yükseltilmişti.

Banka konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın ilk güncellemesi yapıldı. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

Konut kredisi faiz oranları düşüşte!

Kredi Pazarı konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Faiz oranları düşüşe geçti. 2 gün önceki listede Denizbank'ın ilk sırada yer aldığı kredi oranlarında DD Mortgage ilk sıraya yükseldi.

Konut kredileri faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. 10 yıllık konut kredisi faiz oranlarına göre Yapı Kredi ve DD Mortgage yine ilk sıradaki yerlerini koruyor. Konut kredileri faiz oranları ne durumda? İşte cevabı...

Konut kredisi faizleri ne durumda?

10 yıllık faiz oranları Yapı Kredi ve DD Mortgage'da yüzde 0,91'den başlıyor. Kuveyt Türk ise yüzde 0,93 ile ikinci sırada yer alıyor.Konut kredisi faizleri ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre 10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi ve DD Mortgage yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

Kredi masrafları azalıyor!

DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan, Yeni Tüketici Kanunu'nun kredi kullanacak vatandaşa getireceği yeni haklara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni Tüketici Kanunu'nun kredi kullanacak vatandaşa getireceği yeni haklar neler?

Eylül ayı ilk haftasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Eylül ayında 120 ay vadeli düşük faiz oranına sahip bankalar (masraflar hariç) yüzde 0.93 ile Denizbank ve DD Mortgage olurken, 60 ay vadeli en düşük orana sahip banka ise Kuveyttürk oldu...

DD Mortgage projeleri Haberi

DD Mortgage projeleri

Ocak 2014’te 16 bankanın (Abank, Akbank, Albarakatürk, DD Mortgage, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, HSBC, Kuveyttürk, İngBank, İş Bankası, Şekerbank, Tekstilbank, Türkiye Finans,Yapı Kredi, Ziraat Bankası) konut kredisi faiz oranlarını arttırmasının ardından DD Mortgage da klasik standart konut kredisi, klasik avantajlı konut kredisi ve klasik süper konut kredisi faiz oranlarını yükseltti.


KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre bankanın aldığı artış kararıyla 36-180 ay vade aralığında kredi oranları 0.02 puan arttı.


120 Ay Vadede Faiz Oranı %0.93


Bankanın klasik standart konut kredisi faiz oranı 120 ay vadede % 0.91’dan % 0.93’ e, klasik avantajlı konut kredisi oranı % 0.89’dan % 0.91’e, klasik super senaryo faiz oranı % 0.892a yükseldi.


100 Bin TL Kredinin Taksiti 1.387 TL


Faiz oranlarında yapılan 0.02 puanlık artış konut kredisi aylık taksitlerini 14 TL...