08 / 07 / 2024

ddumankaya konsept istanbul

ddumankaya konsept istanbul

Kurtköy'de Dumankaya tarafından yapımı hızla devam eden Konsept İstanbul projesinde 3 ayrı seçenekli yeni bir kampanya başladı. Kampanyada peşinat yüzde 12.5 ve 60 aya kadar faiz oranı ise 0.99.

Vera Konsept GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci gerçekleşti. Buna göre İntegral Yatırım Kurumsal Finansman liderliğinde yürütülmekte olan halka arz sürecinin tamamlanmasından sonra dün Borsa İstanbul’da açılış töreni gerçekleşmiş oldu.

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor.

Adım İstanbul'da konsept dairelerle konforlu bir yaşam!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçen Adım İstanbul projesinin adına yakışan konsept daireleri ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!

2007 yılında Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Konsept İstanbul satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 101 bin liradan (439 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Evvel İstanbul Başakşehir'in konsept dairesi ziyarete açıldı!

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı..

EVvel İstanbul'un konsept dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Evvel İstanbul'un konsept daireleri tanıtılıyor!

EVvel İstanbul Satış Ofisi, geçmişin değerlerini, macundan salepe, şerbetten kestaneye geleneksel lezzetlerini Nisan ayı sonuna kadar her hafta sonu konsept daireleri görmeye gelenlerle paylaşacak.

Dumankaya Konsept Halkalı satış ofisi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve villa konut tiplerinden oluşan Dumankaya Konsept Halkalı satış ofisi adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı Küçükçekmece / iSTANBUL...

Dumankaya Konsept Halkalı nerede?

2014 yılının Haziran ayında daire teslimlerinin yapılacağı Dumankaya Konsept Halkalı nerede? sorusuna Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı Küçükçekmece / iSTANBUL olarak yanıt veriliyor...

The İstanbul EDITION'a TripAdvisor’dan Mükemmellik Ödülü!

Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının dünyadaki ilk ve tek oteli The Istanbul EDITION, TripAdvisor tarafından “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü...

İstanbul trafiğine çözüm için 3 proje!

Istanbul ulaşımının her geçen gün daha vahim bir tablo çizmesinin bir nedeni de ana ulaşım akslarının doğu batı yönünde doğrusal olması, Şehri çemberleyen dairesel raylı ve lastik tekerlekli sistemlerin kurulamamış olması

Konsept Dumankaya Halkalı'da yüzde 10 indirim! 184 bin TL!

Halkalı'da hayata geçirilen Konsept Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+ konut tipleri mevcut durumda... Projede teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak...

Halkalı Konsept Dumankaya'da 184 bin TL'ye! Örnek dairesi hazır!

Halkalı'da inşa edilmiş olan Konsept Evleri projesinde yüzde 10 indirimin yanı sıra 3 yıl vade farksız taksit imkânı konut alıcılarına sunuluyor...

ddumankaya konsept istanbul Haberi

ddumankaya konsept istanbul

Düşük peşinatlı, düşük faizli ve uzun vadeli bu kampanyanın ilk seçeneğinde 11 bin'den başlayan yüzde 12.5'lik peşinatı ödüyor, bir yıl sonra yüzde 12.5'lik bir arama ödeme yapıyor, kalan tutarı ise 60 ayda yüzde 0,99 sabit faizle ödüyorsunuz. Kampanyanın ikinci seçeneğinde yüzde 25 peşinat veriyor, kalan tutarı ise yine 60 ayda yüzde 0,99 sabit faizle ödüyorsunuz. Son seçenekte ise yüzde 25 peşinatı ödüyor, kalan tutarı 12 ay yüzde 0 faizle ödüyorsunuz. Konsept İstanbul az katlı blokları ve geniş yeşil alanlarıyla Kurtköy'ün en konsept projesi.

1) Projenin adı: Konsept İstanbul

2) Yapımcı şirket: Dumankaya İnşaat