05 / 05 / 2024

decathlon adana optimum avm açılışı

decathlon adana optimum avm açılışı

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açıyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası olarak yer alıyor..

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilendi!

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

MACFit Dünyası Optimum'da Açılıyor!

Bölgedeki Kaliteli ve hesaplı alışverişin öncüsü olmanın yanı sıra sosyal, Kültürel ve sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet, ziyaretçilerini "MACFit Dünyası" ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Adana Optimum'da Gönüllü Kan Bağışı!

Türk Kızılay'ı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isleyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Türk Kızılay'ı Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde kan topluyor.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

decathlon adana optimum avm açılışı Haberi

decathlon adana optimum avm açılışı

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açıyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası! Mağazada 50 farklı spor dalında 70.000 ürün tüketicilerle buluşacak. 

18 ülkede 800'ü aşkın mağazası bulunan, cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 55.000 çalışanı bulunan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Samsun'da 5 megaspor mağazası bulunan Decathlon, altıncı mağazasını Adana'da Optimum Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 50 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Adanalı sporseverlerle de buluşacak! Ankara Kent Park Alışveriş Merkezi'nde 3.000 metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş...