06 / 05 / 2024

Decathlon karadeniz

Decathlon karadeniz

Decathlon Karadeniz'in en büyük spor mağazasını Samsun'da açıyor...

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Gazın Karadeniz yolculuğundan bin kişiye iş!

Rus doğalgazını, Karadeniz'den geçecek boru hattıyla Avrupa'ya taşıması amaçlanan Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı için inşaat faaliyetlerinin yoğunlaşacağı dönemde yaklaşık bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

3. Karadeniz Limanları konferansı dünya liderlerini bir araya getirdi!

3. Karadeniz Limanları ve Denizcilik Konferansı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ nin desteğiyle denizcilik ve liman sektörünün önde gelen yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Doğu Karadeniz'de ihracat yüzde 9.3 arttı!

Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den oluşan Doğu Karadeniz'de yılın ilk 8 ayında yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,3 artarak 1 milyar 46 milyon dolar oldu.

Vatan Bilgisayar, Karadeniz'in 11'nci mağazasını Rize'de açtı!

Vatan Bilgisayar’ın 29 Ağustos Cuma günü Doğu Karadeniz’in önemli ili Rize’de gerçekleştiği açılışta sunulan özel indirimler yoğun ilgi görürken Karadeniz Bölgesi’ndeki mağaza sayısı da 11’e ulaştı.

Doğu Karadeniz yaylaları yabancı turistleri bekliyor!

Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Karadeniz Bölgesi’nin ilk botanik bahçesi Ordu’da yapılıyor!

Karadeniz Bölgesi ’ nin ilk botanik bahçesi Ordu’da yapılıyor. Botanik bahçesinde 3 bin tür bitki çeşidinin yanında, İstanbul ' daki Miniatürk benzeri bir yer de bulunacak...

Karadeniz Holding Afrika'ya yöneldi!

Enerji gemisi üreten ve işleten tek Türk firması Karadeniz Holding diğer alanlarda da iddialı. Madencilik, turizm ve faktoringde önemli yatırımları var. Irak, Lübnan ve Pakistan'a elektrik satan şirket son olarak Afrika'ya yöneldi...

Haliç-Karadeniz Sahra Hattı, yeniden yapılacak!

1. Dünya Savaşı yıllarında İstanbul'un elektriksiz kalmaması için Silahtarağa Elektrik Santrali'ne Karadeniz kıyısındaki Ağaçlı ve Çiftalan köylerinde çıkarılan kömürü taşımak amacıyla inşa edilen Haliç-Karadeniz Sahra Hattı, yeniden hayata geçirilecek.

Karadeniz'in Efes'i için 45 kişilik ekip çalışıyor!

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Filyos Beldesi'nde, M.Ö. 7'nci yüzyılda kurulan ve Karadeniz'in Efes'i olarak adlandırılan Teion Antik Kenti'nde 8 yıl önce başlayan kazı çalışmaları sürüyor.

Güneydoğu Bölgesi'nden Doğu Karadeniz'e turist akını!

Güneydoğulu turistler tatil için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ediyor. Yapılan yeni yollarla ulaşım imkanlarının kolaylaşması ve güvenlik risklerinin asgariye inmesi Güneydoğulu turistlerin Rize'ye akın etmesine neden oldu.

Decathlon karadeniz Haberi

Decathlon karadeniz


Decathlon mağazası hem alışveriş, hem de spor alanı. Mağazadaki tüm ürüneler denenebiliyor. Decathlon’un markalarından biri olan Oxelo'nun tekerlekli patenlerini 25 metrekarelik pistte deneyebilir, mağaza koridorlarındaki özel bisiklet alanlarında bisiklete binebilir, masa tenisi veya badminton oynayabilir, doğa yürüyüşü ayakkabılarını mağazanın içinde özel olarak hazırlanmış engebeli alanda test edebilirsiniz! Mağazada ayrıca çocuklar için dev bir trambolin de bulunuyor.  Kısaca Decathlon'da alışveriş yapanların yanında paten yapan çocuklar, bisiklete binen aileler, masa tenisi oynayan gençler görmek mümkün!


Decathlon, birbirinden  kaliteli ve yenilikçi spor ekipmanlarını, mümkün olan en düşük fiyatlarda sunarak Türkiye’de spor tutkusunu yaymayı amaçlıyor!


1976’da kurulan, global cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 53.000 çalışanı bulunan Decathlon, spor tutkusunu tüm dünyada yaymaya devam ediyor. Trekkingden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola,...