20 / 05 / 2024

Decathlon metrocity levent mağazası

Decathlon metrocity levent mağazası

Decathlon’un Türkiye’deki 20. Mağazası bugün Metro City’de açıldı! Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açıldı

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

MetroCity'den haciz açıklaması!

Yürüyen merdivenleri, alacaklı bir faktoring firmasının aldırdığı haciz kararı sonrası sökülen İstanbul Levent'teki MetroCity Alışveriş Merkezi konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

MetroCity AVM'ye icra şoku!

İstanbul Levent'teki MetroCity AVM icra şokuyla sarsıldı. Haciz iddiaya göre, AVM'nin ortaklarından Seda Gengönü'nün Metrocity'yi teminat olarak gösterip faktoring şirketlerinden 5 milyon dolar borç alması üzerine geldi. 

Decathlon, Metrocity Levent'te açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 20. Mağazası bugün Metro City’de açıldı! Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açıldı

2000 yılında Metrocity'deki 203 konut satışa çıkarılmış!

2000 yılında Yüksel Yapı tarafından toplamda 250 milyon dolarlık yatırımla Levent'te inşa edilen Metrocity Millenium'da bulunan 203 daire, 193 milyar liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış.

1998 yılında Metrocity Millenium, 100.000.000 dolara inşa ediliyormuş!

1998 yılında Levent'te 24 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve 210 bin metrekare kullanım alanı bulunan Metrocity Millenium, 100 milyon dolarlık (28 trilyon 400 milyar lira) harcamayla yapılıyormuş.

1997 yılında Metrocity Alışveriş Merkezi'nin inşasına başlanmış!

1997 yılında Levent'te üç blok olarak yapılacak olan Metrocity Alışveriş Merkezi'nin yapımına başlanmış. 108 milyon dolarlık bir yatırımla 2000 yılında hizmete girecek olan Metrocity'de 188 lüks konut bulunacakmış.

Şeker Kule: Levent’in en yeni plazası!

4. Levent’te bulunan Şeker Kule’nin inşaatının tamamlanmasına haftalar kaldı. Kısa süre içerisinde Şekerbank Genel Müdürlüğü Metrocity’den Şeker Kule’ye taşınmasını tamamlayacak.

Ferko'dan Levent'e arsa operasyonu!

Levent'te Metrocity ve Kanyon arasında bulunan Renault Mais arsasının yeni sahibi belli oldu. Landmarkk sonrasında EriaPartners Pramerica ortaklığına geçen arsa, şimdi ise Ferko İnşaat'ın oldu.

Metrocity AVM'nin havadan yeni görüntüleri!

60 bin metrekare alan üzerinde hayta geçirilen Metro City Alışveriş Merkezi Levent'te yer alıyor. Metrocity AVM, 5 kat üzerinde toplam 170 mağaza, restoran ve cafeden meydana geliyor

Levent plazalar bölgesinin havadan fotoğrafları!

www.havadanemlak.com ekibi, helikopterle üzerinde uçtuğu Levent'teki plazalar bölgesinin fotoğraflarını çekti ve yayımladı... İşte plazalar bölgesinin gökyüzü fotoğraflarıyla havadan görünüşü...

Nef Residences 4. Levent 09'da 575 bin TL'ye!

İstanbul'un Levent semti, Timur Gayrimenkul'ün yepyeni bir projesine daha ev sahipliği yapıyor. Nef Residences Dört Levent 09 ismi ile hayat bulan proje, 2014 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek

Decathlon metrocity levent mağazası Haberi

Decathlon metrocity levent mağazası

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Ankara Kent Park, Ankara Mamak Anatolium AVM, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, Buyaka, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park, Ankara Ankamall,Çorlu Trend Arena AVM , Antalya Erasta AVM ve İskenderun Prime Mall AVM’de olmak üzere Türkiye'de toplam 19 megaspor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam ediyor. Decathlon, Türkiye’deki yirminci, İstanbul’daki altıncı mağazasını 7 Aralık’ta Metro City’de açıldı. Mağaza, 1910 metrekare alanda 50’yi aşkın spor dalından binlerce ürün sunuyor.


Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet...