30 / 04 / 2024

Deceuninck pimaş zorunlu alım teklifi

Deceuninck pimaş zorunlu alım teklifi

Deceuninck N.V Pimaş Plastik’in kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin yüzde 81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.

Deceuninck Pimaş'ta 'zorunlu alım' teklifi yapacak!

Deceuninck N.V Pimaş Plastik’in kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin yüzde 81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.

Enka, Pimaş'ı Deceuninck'e sattı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamayla, ENKA'nın şirketteki çoğunluk hissesini, Belçikalı Deceuninck'e devrettiği duyuruldu. Şirketin yönetim kurulu da değişti

Zorunlu deprem sigortası nasıl ödenir?

Binalar için yapılması zorunlu olan DASK olarak da nitelendirilen Zorunlu Deprem Sigortası, yıllık olarak düzenleniyor. Peki, zorunlu deprem sigortası nasıl ödenir? Zorunlu deprem sigortası nereye ödenir?

Zorunlu deprem sigortası ne kadar tutar?

Zorunlu deprem sigortası primlerinin artışı, her yıl binaların metrekare birim maliyetlerindeki artışa paralel olarak düzenleniyor. Zorunlu deprem sigortası 2014 ne kadar? Zorunlu deprem sigortası ne kadar tutar?

Zorunlu deprem sigortası hangi binalara yapılır?

Devlet tarafından sunulan bir güvence olarak nitelendirilen zorunlu deprem sigortası hangi binalara yapılır? Zorunlu deprem sigortası dahilinde binanın hangi kısımları yer alıyor? İşte Zorunlu deprem sigortası kapsamı..

Zorunlu deprem sigortası zorunlu mu?

Zorunlu deprem sigortası, olası bir depremden sonra meydana gelen zararın daha hızlı bir şekilde kaldırılması için gerekli olan teminatı biriktirmek için yapılıyor. Peki, zorunlu deprem sigortası zorunlu mu?

Çevre izin belgesi zorunlu mu?

İşletmelerin faaliyette bulunabilmeleri için aldıkları, emisyon, deşarj, gürültü kontrol, derin deniz deşarjı ve tehlikeli madde deşarjı konularından en az birini içeren çevre izni belgesi almak zorunlu mu? İşte, çevre izni belgesi zorunluluğu!

Pimaş şirket yetkililerini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı.

Pimaş, Deceuninck'e satılıyor!

ENKA Grubu, PVC pencere profili imalatı şirketi Pimaş'ı satma kararı aldı. Enka'nın sahip olduğu yüzde 81,2 oranındaki hissenin tamamı 57,7 milyon lira karşılığında Deceuninck'e satılacak.

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu hissesini NV'ye satıyor!

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu toplam yüzde 81.23 oranındaki hissesiyi Deceuninck NV'ye satıyor. Enka KAP'a yaptığı açıklamaya göre, devir işlemi Türkiye ve Rusya'daki rekabet kurullarından izin alınmasından sonra gerçekleşecek.

Pimaş PVC Deceuninck'e satılacak!

Enka Grubu, PVC pencere profili imalatı şirketi Pimaş'ı satma kararı aldı. Enka'nın sahip olduğu yüzde 81,2 oranındaki hissenin tamamı 57,7 milyon lira karşılığında Deceuninck'e satılacak.

Pimaş’ın devir işlemi rekabet kurullarından alınacak izinlerle tamamlanacak!

Deceuninck, Enka İnşaat’ın yüzde 81.2 hissedarı olduğu Pimaş’taki hisselerinin tamamını 57.67 milyon liraya satın aldığını açıkladı. Pimaş’ın devir işlemi Türkiye ve Rusya’daki rekabet kurullarından alınacak izinlerle tamamlanacak.

Enka, Pimaş'ı Deceuninck'e sattı!

Enka İnşaat, Pimapen markasını da bünyesinde bulunduran Pimaş'taki yüzde 81.2 hissesini 57.67 milyon liraya Belçikalı Deceuninck'e sattı. Pimaş'ın güney Rusya'da üretim tesisi bulunuyor. Satış işlemine Ünlü&Co aracılık etti...

Deceuninck pimaş zorunlu alım teklifi Haberi

Deceuninck pimaş zorunlu alım teklifi


Deceuninck N.V, yüzde 81.23 hissesini devraldığı Pimaş Plastik’in  kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin  yüzde  81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.


Enka İnşaat, Pimaş ve Deceuninck’in KAP’a yaptığı açıklamalara göre, Rekabet Kurulu izinlerinin ardından söz konusu hisselerin 57.67 milyon lira satış bedeliyle devri tamamlanırken; Deceuninck kalan paylar için çağrı yapacak.


Açıklamaya göre, zorunlu pay alım teklifi için gerekli finansman şirketin özkaynaklarından temin edilecek; pay alım teklifine Ünlü Menkul Değerler aracılık...