21 / 05 / 2024

Dede Sevil İç Mimarlık ve tasarım şirketi

Dede Sevil İç Mimarlık ve tasarım şirketi

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Yiğit Sevil ve Rafet Murat Dede ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Galata'da kuruldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yapılan gayrimenkul bağışı geri alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper bir okuyucusunun 'Dede tarafından toruna yapılan bağış, dede öldükten sonra geri alınabilir mi? ' sorusunu yanıtladı.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özbek ve Sevil Özbek ortaklığında kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Dede ve Mesut Yılmaz Ekşi ortaklığında kuruldu.

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Bigutay Dede tarafından kuruldu.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Albayrak Zemin ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Zemin ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Albayrak tarafından kuruldu.

Dede Sevil İç Mimarlık ve tasarım şirketi Haberi

Dede Sevil İç Mimarlık ve tasarım şirketi

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Yiğit Sevil ve Rafet Murat Dede ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Galata'da kuruldu.


Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1- Konut, ticarethane, turistik tesis ve resmi kurumlara iç mimarlık projesi çizmek, bunları uygulamaya koymak, bunlara ilişkin dizayn ve tasarım hizmetleri yapmak. 2- Mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesulluk almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.  3- Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak.  4- Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına...