16 / 05 / 2024

Dedeman Grubu bünyesindeki Park Dedeman Levent

Dedeman Grubu bünyesindeki Park Dedeman Levent

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

İş arayanlar için büyük fırsat! Dolgun maaşlı kamu çalışanı olma şansı

İş arayanlara dikkat çeken bir müjde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel açısını kapatmak için ilan yayınladı. Kadroya göre KPSS’den 60 üzeri puan alan başvuru şansı kazanıyor. İşte tüm ayrıntılar…

Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-haziran ihracatını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı. İşte detaylar...

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Sanayi bünyesindeki 7 sektörden ihracat rekoru geldi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-nisan ihracatına imza attı.

Deprem bölgesinde ekonomi nasıl canlanacak? İşte o 5 proje!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) bünyesindeki 12 sanayi odası başkanı, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ekonomisi için buluştu. Başkanlar bölgenin yeniden canlandırılması amacıyla buluştu. İşte deprem bölgesi için planlanan projeler…

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

YHT biletlerine büyük zam! Ankara-İstanbul, Konya- Ankara, Konya- İstanbul tren bileti fiyatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bşlet fiyatlarına 19 Nisan tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere yüzde 15 zam kararı aldı. Bu kararın ardından YHT biletlerine 2022'de üçüncü zam gelmiş oldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Dedeman Grubu bünyesindeki Park Dedeman Levent Haberi

Dedeman Grubu bünyesindeki Park Dedeman Levent

Tüm projelerinde enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi konusunda azami hassasiyet gösteren Dedeman Grubu bünyesindeki Park Dedeman Levent, “Leed Gold Sertifikası”na sahip oldu. Müşterilerine konforun yanında sürdürülebilir bir gelecek sunan Park Dedeman Levent, ABD merkezli Yeşil Binalar Konseyi’nin (U.S. Green Building Certificationİnstitute) geliştirdiği LEED sertifikasını, O+M Existing Buildings (Mevcut Binalar) kategorisinde aldı.


Park Dedeman Levent Otel Müdürü Tunay Erdal, Doğa dostu bir yapı olarak tasarlanan otelin dünyada en yaygın ve güvenilir Yeşil Bina Sertifikası Leed Gold Sertifikasını almasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: 'Otel binamız, mimari tasarım ve inşaat süreçlerinde LEED kriterlerine göre projelendirildi. Su tüketimi, yapının geri dönüşüm aşamaları, kullanılan malzemeler ve iç mekan kalitesine kadar bir çok noktanın değerlendirilmesi sonucu sahip olunabilen sertifikayı almamız bizim için...