19 / 05 / 2024

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak

Turizm ve otelcilik alanında 50 yılda önemli bir yer edinen Dedeman Hotels& Resorts International, ikinci otel markası Dedeman Park Otel konseptinin de etkisiyle son iki yılda önemli bir büyüme yakaladı.

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir?

Kiracı sözleşmesi dahilinde bir evde otururken, ev sahibinin onayı ile evde birtakım değişiklikler yapabilir ve bu değişiklikler eve değer kattığı için ev sahibinden yaptığı masrafı talep edebilir. Peki, Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

Parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz" dedi...

Gigi Becali Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırıyor!

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, 2008 yılında Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırma sözünü geç de olsa tutacağını açıkladı.

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

Kanye West evsizler için ev yaptırıyor! 

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West evsizler için bir proje başlattı. Sanatçı, evinin yakınında 300 dönümlük arazisinde evsizler için ev yaptırıyor. 

Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı kiralama ihalesi 25 Aralık'ta!

İstanbul Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı işletmeciliğini kiraya vermek için yapılacak ihale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

RE-PIE Gayrimenkul ihraç belgesi değişikliğini yayınladı!

RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş., Avrupa Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihraç belgesi değişikliğini yayınladı...

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak Haberi

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak

Turizm ve otelcilik alanında 50 yılda önemli bir yer edinen Dedeman Hotels& Resorts International, ikinci otel markası Dedeman Park Otel konseptinin de etkisiyle son iki yılda önemli bir büyüme yakaladı. Yeni yatırımlarla otel grubu, yılda 6 milyona yakın misafir ağırlamayı hedefliyor. Grubun hazırlık yaptığı en büyük proje ise Mekke'de açılacak 5 bin 700 yataklı otelin işletmesini almak. Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, Mekke projesi için "Dünyadaki en büyük projelerden biri. 5 bin 700 odalı, Kabe'ye bin metre mesafede.  Bir Suudi Arabistanlı yatırımcının projesi. Baktığımızda 16 otelimizin 2 bin 800 odası var. Bu büyük bir operasyon. Uluslararası çapta önemli bir iş. İşletmesi için bizim gibi dünyadan 23 farklı grup talip oldu. Bizimle beraber dört şirket konkura kaldık. Dünyadaki en...