05 / 05 / 2024

dedeman moskova

dedeman moskova

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Park Dedeman Izmailovo Moskova hizmete açıldı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova açıldı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International yurt dışı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Moskova'daki otelini Nisan'da açıyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'ın Moskova'daki 'Park Dedeman Izmailovo Moskova'sı Nisan'da kapılarını açıyor.

Pekin ile Moskova arasına hızlı tren geliyor!

Çin, Pekin ile Moskova arasına 242 milyar dolarlık hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasında 5 gün süren yolculuk 2 günde tamamlanacak.

Dedeman yurt dışında 13 otel açacak!

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

Moskova'da ikinci el konut fiyatları yüzde 47 geriledi!

Dolar bazında konut fiyatları Moskova’da yakın tarihin en düşük dönemini yaşıyor. Piyasanın en büyük oyuncularından olan İNKOM tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ikinci el konut fiyatlarında 2014 yılında fiyatlar dolar bazında yüzde 47 geriledi.

dedeman moskova Haberi

dedeman moskova

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor. Dedeman Park Izmailovo, Moskova'ya gelen müşterilerini havalimanlarından karşılıyor, şehirden ayrılana kadar rehberlik yapmayı sürdürüyor.


Türkçe konuşan personeli, Türk mutfağı ve helal ürünleri ile Rusya'ya gelen Türkler için cazip imkanlar...