27 / 04 / 2024

Dedeman otelleri hedefleri

Dedeman otelleri hedefleri

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Dedeman Kapadokya Oteli satıldı!

Dedeman Grubu, yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yıl sonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Moskova'daki otelini Nisan'da açıyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'ın Moskova'daki 'Park Dedeman Izmailovo Moskova'sı Nisan'da kapılarını açıyor.

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak!

Turizm ve otelcilik alanında 50 yılda önemli bir yer edinen Dedeman Hotels& Resorts International, ikinci otel markası Dedeman Park Otel konseptinin de etkisiyle son iki yılda önemli bir büyüme yakaladı.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Dedeman otelleri hedefleri Haberi

Dedeman otelleri hedefleri

Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ihracat hacmi beraberinde turizmi de geliştiriyor. Turizm sektörü oyuncuları ihracatçıların gittiği pazarlarda otel açmak için fırsatları kolluyor. Sektörün köklü oyuncularından biri olan Dedeman Grup da Türk ihracatçılarının etkin olduğu coğrafyalara odaklandı. Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, 2023'e kadar yurtdışında 13 otel açacaklarını belirterek Türkler'in etkin olduğu ülkelerde büyüyeceklerini söyledi. 2014 yılını değerlendiren Akçakaya ile 2015 hedeflerini ve turizm sektörünü konuştuk. 


 Dedeman için 2014 yılı nasıl geçti? 

2012'den sonra turizm sektöründe bir durağanlık oldu. Bunda Gezi olayları, 17 Aralık süreci, Suriye ve Irak gibi komşu ülkelerimizde yaşanan sorunlar, Rusya-Ukrayna gerginliği, Avrupa'daki ekonomik kriz gibi birçok olumsuzluk oldu. Ama tüm bunlara rağmen 2014'te bir gerileme söz konusu değil. Bu da grubumuzun güçlü duruşunu gösteriyor. 


 2015 için öngörüleriniz neler? 

Bu...