05 / 05 / 2024

deepo ayakkabı mağazası

deepo ayakkabı mağazası

DEEPO Ayakkabı Mağazası Mağaza Sahibi Yakup Kadri Açıkgöz "Salihli'de ayakkabıcılıkta ilklere imza atmak için farklı modellerle Salihli halkının isteklerine ve ihtiyaçlarına hizmet etmek için buradayız" dedi.

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

BETA'nın 50 mağazası kapandı!

Geçtiğimiz sene konkordato talep eden Beta Ayakkabı'nın pazarlama faaliyetlerine devam eden şirketi için iflas kararı verilirken, diğer şirketi için ise konkordato süresi bitti. İflas sebebiyle 50 mağazası kapanan BETA, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Flo, Kazakistan’da 5. mağazasını açtı!

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

DEEPO, Manisa'da hizmete açıldı!

DEEPO Ayakkabı Mağazası Mağaza Sahibi Yakup Kadri Açıkgöz "Salihli'de ayakkabıcılıkta ilklere imza atmak için farklı modellerle Salihli halkının isteklerine ve ihtiyaçlarına hizmet etmek için buradayız" dedi.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Mammamia ilk mağazasını Viaport AVM'de açacak!

2003 yılında kaliteli ve sağlıklı ayakkabıları Türkiye'ye sunma hedefi ile başlayan ayakkabı markası Mammamia, İstanbul'da Venezia Viaport Alışveriş Merkezi nde yarın ilk mağazasını açıyor.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Ozan Güven 2. mağazasını açıyor!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor. Ozan Güven 2. şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı.

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

Ecco Ayakkabı İstanbul'daki üçüncü mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, İstanbul'daki 3'üncü mağazasını Mall of İstanbul'da açtı. Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda,5 yıl içinde ülkede 35 mağazaya ulaşmayı planladıklarını söyledi.

Matraş, 14. mağazasını Akasya Acıbadem AVM’de açtı!

Deride kalite ve ustalığın imzası Matraş, 14. mağazasını Akasya Acıbadem AVM’de açtı. Birbirinden şık ayakkabı, çanta, ceket ve aksesuarları moda severlerle buluşturan Matraş’ın yeni mağazasının açılışı büyük bir ilgiyle karşılandı...

deepo ayakkabı mağazası Haberi

deepo ayakkabı mağazası

Hem uygun hem de kaliteli ürünlerin yer aldığı DEEPO Ayakkabı Mağazası, Salihli'de Kurudere Caddesi Dakik Plus'un yanında hizmete girdi. 

Mağaza Sahibi Yakup Kadri Açıkgöz "Salihli'de ayakkabıcılıkta ilklere imza atmak için farklı modellerle Salihli halkının isteklerine ve ihtiyaçlarına hizmet etmek için buradayız. Ürünlerimi İzmir ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin her yerinden imalatçılar ile anlaşarak getiriyorum. Çok yakında bir internet sitesi kurup oradan da satışlarımı sürdüreceğim." 



Salihli...