18 / 05 / 2024

DeFacto Gürcistan şubesi

DeFacto Gürcistan şubesi

Yurtdışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına da girdi. DeFacto, böylece hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını da 35’e çıkardı.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

DeFacto Gürcistan şubesi Haberi

DeFacto Gürcistan şubesi

Yurtdışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına da girdi.


Yurtdışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına da girdi. DeFacto, böylece hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını da 35’e çıkardı. Tiflis’te iki mağaza birden açan marka, 2015 bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkarmayı hedefliyor. 


DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş, markanın Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Gürcistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş, “2015 yılını 1.7 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefliyoruz”...