27 / 04 / 2024

defacto mağazaları

defacto mağazaları

DeFacto Üst Yöneticisi (CEO) İhsan Ateş, kiralama tarafında bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, "Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) önümüzdeki dönemde cirodan kira beklentisi var'' dedi.

DeFacto 150’inci mağazasını Malezya’da açtı!

Ulaşılabilir modada dünya markası olma stratejisi doğrultusunda yatırımlarına devam eden DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

DeFacto Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 48'e çıkardı!

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, İzmir'deki mağaza sayısını 17'ye, Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını ise 48'e çıkardı.

DeFacto 2025'e kadar 50 mağaza açacak!

Türkiye pazarından çekilmeye karar veren C-A'in mağazalarını DeFacto devraldı. DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, "2025'e kadar fiziki mağaza açarak 50, online satışla 100 ülkede olmak istiyoruz.'' dedi

DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak!

Global moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden DeFacto, gelecek 10 yıllık döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak.

Defacto, Belarus'ta 2. mağazasını açtı!

DeFacto, mayıs ayında giriş yaptığı Belarus'ta ikinci mağazasını açtı. DeFacto, Belarus'un Gomel şehrindeki Secret AVM'de yer alan 780 metrekarelik yeni mağazasında müşterileri ile buluşuyor.

Defacto yeni mağazasını Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde açtı!

DeFacto günlük hayatın yanında iş hayatında da kullanılan şık ve rahat tasarımlarıyla Akdeniz insanının "rahatlığı ön planda olan yaşam tarzına" hitap etmenin gururunu bu kez Kütahya'da yaşıyor.

DeFacto 3 yeni mağaza açtı!

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto’nun; Antalya Erasta AVM, İstanbul Brandium AVM ve Samsun Piazza AVM’nde hizmete sunduğu üç yeni mağaza ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısı 173’e ulaştı.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

C-A mağazalarını Defacto'ya devrediyor!

Şu anda 20’ye yakın mağazası olan C&A, mağazalarını devrederek pazardan çıkıyor. Özellikle yerli markalarla rekabette zorlanan marka için pazardan çıkma kararı verildi.

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

defacto mağazaları Haberi

defacto mağazaları

DeFacto Üst Yöneticisi (CEO) İhsan Ateş, pandemi sürecinin ardından süreç için deforme olmayan anti bakteriyel kumaşlardan üretilen ve sağlık hakkındaki farkındalığı korumayla ilgili bir koleksiyon hazırladıklarını açıkladı. Ateş, "Artık 'Evde kal' dönemi bitti. Kurallara sıkı sıkı bağlı kalacağımız ama bir yandan hayatın akışını devam ettireceğimiz bu yeni dönemin adı 'Güvende kal'. İşte yeni normalimize katkı sunmak için 'Güvende kal' isimli yeni bir koleksiyon oluşturduk." şeklinde konuştu.

Ateş, düzenlediği basın toplantısında koronavirüs salgını karşısında aldıkları önlemler ve yeni süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Salgının Türkiye’de etkisini göstermesiyle beraber çok sıkı önlemler alındığından bahseden Ateş, kendilerinin de bu kapsamda 19 Mart'ta mağazalarda hizmetlerini durdurduklarını açıkladı.

Geçen dönem boyunca "Evde kal" çağrılarına yürekten destek verdiklerinden bahseden Ateş, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını güçlü dijital alt yapımız ile 50 ülkede...