28 / 04 / 2024

defne dursunlu mahallesi yol çalışması

defne dursunlu mahallesi yol çalışması

Hatay Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Hatay Defne'de 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Hatay İcra Dairesi, Hatay ili, Defne ilçesi, Ballıöz mahallesi, 128 ada, 1,2,3 parselde bulunan arsa 9 milyon 463 bin 991,6 TL'ye icradan satılıyor.

Mimar Defne Uçkun çiftçi oldu!

İstanbul’da 25 yıl mimarlık mesleğini sürdüren mimar Defne Uçkun, İzmir'in Ödemiş İlçesi Birgi Mahallesi'nde keçi çiftliği kurdu..

Defne Çekmece'deki metruk bina yıkılmalı!

Hatay iline bağlı Defne Çekmece Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan lojmanları, madde bağımlılarının uğrak noktası oldu ve bu nedenle mahalle sakinleri metruk binaların yıkımı için çağrıda bulundu.

Hatay Dursunlu'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Hatay Büyükşehir'den Defne'ye asfalt!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

Hatay Defne Harbiye Mahallesi'deki Semt Pazarı son aşamada!

Defne Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan Harbiye Mahallesi Semt Pazarı yatırımında son aşamaya gelindi. Yüklenici firma, çelik konstrüksiyonla işin tamamlanmış olacağını belirttiler.

DM Defne Grup Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Defne Grup Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Aslan ve Emre Usta ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Hatay Defne Ballıöz ve Toygarlı Mahallesi'nde yol bakımı yapılıyor!

Defne Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda yeni kullanılmaya başlanan Ballıöz Yeni Mezarlık Yolunu tesviye etti.

Hatay Defne'de 3 katlı modern okul binası hizmete açıldı!

Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan'ın takibi sonucunda, Defne-Çınarlı Mahallesi'ne 3 katlı modern bir okul binası kazandırıldı.

Antakya Defne'de okul inşa edilecek!

Defne İlçesi Harbiye Mahallesi sakinlerinden, İşadamı İbrahim Eskiocak, okul yaptırıyor. Harbiye'de yaptırılacak 12 derslikli okulun protokol töreni, Perşembe günü öğleden sonra Valilik'te gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Merve Hanağası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yağ İskele.Caddesi'nde kuruldu.

defne dursunlu mahallesi yol çalışması Haberi

defne dursunlu mahallesi yol çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde yolların modernizasyonu ve düzeni konusunda hassasiyet gösteren ekipler, Defne İlçesinin Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.


Antakya Zafer Gazetesi


Haber Antakya Şaşmaz'da şu şekilde yer aldı


Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. 


HBB, Halk İçin Çalışıyor 

Kent genelinde yolların modernizasyonu ve düzeni konusunda hassasiyet gösteren HBB ekipleri,Defne İlçesinin Dursunlu Mahallesindeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına...