05 / 05 / 2024

Defne Park Mahmutbey Evleri nerede

Defne Park Mahmutbey Evleri nerede

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Güneşli Defne Park fiyatları!

Toplam 33 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Güneşli Defne Park fiyatları 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Defne Park Güneşli ne zaman teslim?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Defne Park Güneşli tek bloktan meydana geliyor. Projede 33 adet daire yer alıyor. Peki Defne Park Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık!

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi!

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. Konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Güneşli Defne Park iletişim!

Güneşli Defne Park iletişim için 0212 597 97 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 33 adet konuttan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Defne Park Güneşli fiyat listesi!

Defne Park Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Akra Yapı imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Defne Park Güneşli'de 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Akra Yapı imzası taşıyan Defne Park Güneşli'de daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Ocak 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Double Park Residence'da ticari üniteler kiralamaya açıldı!

Avrupa Yakası Mahmutbey'in çehresini değiştiren Double Park Residence, bölgenin yaşam ve çekim merkezi olmaya devam ediyor. Beklenen an geldi; Double Park'ın ticari üniteleri kiralamaya açıldı.

Mahmutbey'de park alanı, iş merkezi alanına alınıyor! İmar planı askıda!

Bağcılar Mahmutbey'de park alanında kalan parsellerin tali iş merkezi (TİM) alanına alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, bugün Bağcılar Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte o planın detayları...

Defne Park Mahmutbey Evleri nerede Haberi

Defne Park Mahmutbey Evleri nerede

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 daireden meydana geliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sıralanıyor. 


Tek blok olarak yükselen Defne Park Güneşli projesi Akra Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesinde daire sahiplerine kamera sistemi, 24 saat güvenlik, kamelya, asansör ve açık çocuk parkı gibi donatılar sağlanıyor. 


Telefon: 0212 687 69 69

http://www.defnepark.com.tr/

Pınar...