01 / 05 / 2024

Defne Park

Defne Park

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Güneşli Defne Park fiyatları!

Toplam 33 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Güneşli Defne Park fiyatları 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Defne Park Güneşli ne zaman teslim?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Defne Park Güneşli tek bloktan meydana geliyor. Projede 33 adet daire yer alıyor. Peki Defne Park Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık!

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi!

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. Konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Güneşli Defne Park iletişim!

Güneşli Defne Park iletişim için 0212 597 97 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 33 adet konuttan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Defne Park Güneşli fiyat listesi!

Defne Park Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Akra Yapı imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Defne Park Güneşli'de 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Akra Yapı imzası taşıyan Defne Park Güneşli'de daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Ocak 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Mimar Eren Talu, İstinye Park'ta görüntülendi!

Defne Samyeli ile boşanma davası süren mimar Eren Talu çocuklarıyla İstinye Park'ta görüntülendi. çocuklarıyla yakından ilgilenen Talu, soruları yanıtlamadı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Defne Park Haberi

Defne Park

Teslimlerin 2016 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanan Defne Park Güneşli Evleri İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli hattında inşa ediliyor. Projede toplam 33 adet konut bulunuyor.


Bağcılar Defne Park Güneşli satılık konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede peşin veya banka kredili ödeme yapılabiliyor.


Akra Yapı imzası taşıyan Defne Park Güneşli'nin sosyal alanları arasında kapalı otopark ve çocuk parkı bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.


Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire fiyatları 100 metrekarelik 2 oda 1 salonlar için 320 bin TL'den, 125 metrekarelik 3 oda 1 salonlar için 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Güneşli Defne Park iletişim

Telefon: 0212 597 97 72

Özge...