04 / 05 / 2024

defne samyeli kiralık ev

defne samyeli kiralık ev

Kira borcu nedeniyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli ev arayışına girdi.

15 bin TL'lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL'lik ev arıyor!

Şimdiki evinin 15 bin TL’lik kirasını aylarca ödemediği söylenen Defne Samyeli'nin aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evlere bakması şaşkınlık yarattı.

Defne Samyeli'ne büyük şok! Evinden çıkarılacak!

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıl boyunca kira borcunu ödemediğini iddia ederek haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ye açtığı tahliye ve alacak davasını kazandı. Mahkeme tarafından Samyeli’nin 2 yıldır oturduğu evi tahliye etmesine karar verdi.

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Defne Samyeli'nin ev sahibine açtığı davada tanıklar dinlendi!

Güzel sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'a açtığı 50 bin liralık manevi tazminat davasında, kardeşi Sühan Samyeli tanık olarak dinlendi. Sühan Samyeli, ev sahibini suçladı.

Defne Samyeli: Kemerburgaz’daki o evden taşınacağım!

Ev sahibiyle sorunlar yaşayan Defne Samyeli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Tabii ki taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım" dedi.

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye 10 milyon TL'lik ev!

Cem Yılmaz’ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia ediliyor. Başarılı komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon lira ödediği iddia edildi.

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

defne samyeli kiralık ev Haberi

defne samyeli kiralık ev

Oturduğu evin kirasını ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli son olarak mahkemeden korunma talep etmiş ancak talebi reddedilmişti.

Milliyet'ten Selçuk Şenvardar'ın haberine göre Samyeli bugünlerde yeni ev arayışına girdi Konuyla ilgili açıklama yapan Defne Samyeli, “İçine girdiğim zaman iyi hissettiğim bir ev arıyorum” dedi.

NE OLMUŞTU? 

Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz, eski sunucunun kirasını ödemediğini öne sürerek avukatı ile icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı.

Araz'ın davayı kazanmasının ardından Defne Samyeli, üç aylık kira tutarı olan 45 bin TL’nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL'lik ödemeyi yapmış ve evden tahliyesini erteletmişti

.

MANEVİ TAZMİNAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI 

Araz'ın bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını öne süren Defne Samyeli de...