27 / 04 / 2024

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi'nde kuruldu

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik 2021!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31676 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Tuya İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tuya İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Fethi Başer tarafından kuruldu.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alen Kaytanlıoğlu ve Mehmet Bol ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi, Altuğ Sokak,...