27 / 05 / 2024

değirmen makina

değirmen makina

Bugüne kadar yurt içi ve dışında 300'e yakın un fabrikasına imza atan Enver Ataseven'in oğlu babasının bu sürecini anlattı...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Torun ve İnci Torun ortaklığında kuruldu.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keleş tarafından kuruldu.

Erçelik Makina Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçelik Makina Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Iradj Najdtaghavıan tarafından kuruldu.

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çelik tarafından kuruldu.

Adatek Makina Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adatek Makina Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Taş tarafından kuruldu.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

değirmen makina Haberi

değirmen makina

Gaziantepli ‘değirmen makinanaları üreticisi’ Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd.’in (Değirmen Makina) kurucusu Enver Ataseven bugüne kadar yurt içinde ve dışında 300’e yakın anahtar teslimi un fabrikası kurdu ve teslim etti. Ataseven’in fabrikası halen yılda 600 civarında makina üretebiliyor ve bunların yüzde 40’ını da ihraç ediyor. 80 yaşını devirmiş olmasına rağmen halen fabrikada tezgah başında çalışan Enver Ataseven ve oğlu Selçuk Ataseven, her yıl ‘hiç üretmedikleri 2-3 makineyi üretmeye başlamayı’ ilke edindiklerini söylüyor. Selçuk Ataseven şöyle anlatıyor babasının ve kendisinin öyküsünü:


Enver Bey’in babası (dedem) o 7 yaşındayken vefat etmiş. Öksüz kalmış ve o dönemde ağaç tornacı ustasının yanına çırak girdi. İlkokula giderken öğretmenleri çok güzel resim yaptığı için onu meslek lisesine yönlendirdiler. Futbola merakı yüzünden de okulu bitiremedi. Ama...