30 / 04 / 2024

Değirmencik Depolama tesisi toplantısı

Değirmencik Depolama tesisi toplantısı

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş tarafından Çanakkale'de Değirmencilik 3 Nolu 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

İzmir'deki petrokimya tesisinin inşaatı meclis gündeminde!

İzmir'de bulunan petrokimya tesisi inşaatının ana yüklenicisi şirketin denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

TOKİ'den Gaziantep Islahiye'ye 430 yeni konut!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Değirmencik Depolama tesisi toplantısı Haberi

Değirmencik Depolama tesisi toplantısı

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş tarafından Çanakkale ili, Biga İlçesi, Değirmencik Köyü sınırları dahilinde  ''Değirmencilik 3 Nolu 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini a mak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Değirmencik Köyü, Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Çanakkale ili, Biga İlçesi, Değirmencik Köyü 


Toplantı Tarihi: 16/04/2015


Toplantı Saati: 11:00


Proje Sahibi: İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San....