27 / 04 / 2024

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.



Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Zhenghai Mei, Çinli otomotiv üreticisi olan Chery'nin Türkiye pazarına girişi ile ilgili soruları yanıtladı.

Chery'nin Türkiye pazarına girişi ile ilgili büyük heyecan duyduklarını ifade eden Mei, "Türkiye pazarına her daim çok büyük önem veriyoruz. Son 20 senede çok önemli tecrübeler edindik. Yeni Chery ürünlerimizin yalnız kalitesini değil, aynı zamanda tasarımını ve işlevini de ilerlettiğimizi görebilirsiniz. Yeni Chery'nin marka imajı Türkiye'de 10 sene önceki Chery'den tamamen farklı. Şimdi Chery'nin tekrar Türkiye'ye dönmesi için iyi bir zaman" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Bu sene içerisinde Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro ve Omoda 5'i Türkiye'de çıkaracakları ve senenin geri kalan kısmında da elektrikli otomobilleri de Türkiye pazarında satışa sokacaklarını bildiren Mei, Türkiye'nin yeniliklere çok açık bir ülke olduğunu ve aynı zamanda Türk müşterisinin kendilerine en iyi hissi sunan markaları her zamanpozitif karşılayacağını dile getirdi.

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için


Geri Dön