10 / 05 / 2024

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.



SON ÇEYREKTE SATIŞA BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Tüm bunların yanında, verilen bilgilere göre, Çin’in dünyada 80’den fazla olan ülkeye ulaşan global markası Chery ilk etapta ACTECO serisi 1,6 lt’lik benzinli motorlar ile donatılmış 3 SUV modelini Türkiye pazarına sunmayı hedefliyor.

Bu modellerden biri ise tamamen sportif coupe SUV modeli Omoda 5. Omoda’nın "Art in Motion" adı verilen akışkan olan hatlara sahip tasarımının da dünyada oldukça ilgi çektiği bilinenler arasında. Beş koltuklu kompakt SUV modeli Tiggo 7 Pro ve yedi koltuklu orta boy SUV modeli Tiggo 8 Pro ise Türkiye pazarına girecek  olan diğer modeller olacak. Bu üç modelin satışlarına senenin son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Jaguar, Land Rover, Exeed ve Chery olmak üzere ise birçok farklı markayı çatısı altında olan Chery International’in, dünya çapında 10 milyondan fazla müşterisi bulunmakta.

 Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Doların iki hafta içinde ne kadar olacağı açığa çıktı! Dolar depremine az kaldı! Bu haberi okumadan dolar alıp satmayın

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın


Geri Dön