27 / 04 / 2024

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Günümüzde en uygun otomobil Fiat Cronos olacağı belirtiliyor. Otomobil tutkunlarına güzel bir haber geldi. Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor ve ikinci el fiyatı ile piyasaya damgasını vuracağı kaydedildi.



Fiat, Türkiye otomobil pazarında uzun senelerdir en çok tercih edilen otomobil markaları arasında bulunuyor. Özellikle sedan otomobiller kategorisinde, Fiat'ın etkisi oldukça fazla. Markanın en bilinen modeli olan Egea, ticari taksilerin ve filo araçlarının vazgeçilmezi olmuş durumda. Bu tercihlerin temel sebebi ise, güvenilirlik ve ekonomik kullanım avantajları olarak belirtiliyor.

CRONOS EGEA’YI SOLLUYOR

Son zamanda gündemde olan bir diğer konu da Fiat Cronos’un Türkiye pazarına girişi oldu. Cronos, Linea'nın yerini aldığı ve kısa süre önce gerçekleştirdiği bir makyaj operasyonundan sonra yenilenmiş bir model olarak biliniyor. Yapılan iddialara göre, Cronos’un rakamı Egea'dan daha uygun olacak ve Fiat, Türkiye pazarında her iki modeli sunarak geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı istiyor.

3 FARKLI MOTOR SEÇENEĞİ

karar.com'da yer alan bilgilere göre; Cronos modeli, yakn zamanda 3 farklı motor seçeneği ile tüketicilere sunulacak. Bunlardan ikisi benzinli, biri ise hibrit olarak tercih edilebilecek. Ayrıca, dizel motorları geride bırakan bir trende katılan Fiat, yakıttan tasarruf sağlamak isteyenler için hibrit motor seçeneği sunuyor. Cronos, hem manuel hem de otomatik vites seçenekleri ile sunulacak. Egea'dan daha uygun fiyatlı olarak pazara getirilecek olan bu yeni model, en çok tercih edilen orta segment otomobiller arasında yer alan Egea'dan daha da ekonomik bir alternatif olacak.

Fiat Cronos Türkiye ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

FIAT CRONOS FİYATI NE KADAR?

Fiat Cronos'un Türkiye rakamı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, sosyal medyada dolaşan açıklamalara göre Egea'dan yüzde 15 daha az bir fiyata sahip olacağı belirtiliyor. Tahminlere göre, Cronos'un başlangıç rakamı yaklaşık olarak 600 bin Türk Lirası olacak. Bu, diğer sedan modellerin 1 milyon TL'nin üzerindeki fiyatları ile karşılaştırıldığında oldukça ekonomik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

FİAT KİM ÜRETİYOR?

Fiat SpA ya da Fabbrica Italiana Automobili Torino (Torino İtalyan Otomobil Fabrikası), orijinal ve temel faaliyetleri otomotiv endüstrisinde olan ve Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) tarafından devralınan bir İtalyan holding şirketidir.

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Fiat Egea Cross Wagon'a tam 10 bin TL indirim geldi! 

 


Geri Dön