28 / 04 / 2024

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Pandemi döneminde artan otomobil fiyatların Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı yeni düzenlemeler ile düşüşe geçmeye başladı. Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...



Türkiye'de otomobil fiyatlarında düşüş yavaş yavaş başladı. Son iki senede araç fiyatları uçuşa geçmişti. Ancak Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı yeni düzenlemeler ile fiyatlar düşüşe geçmeye başladı. Yatırım aracı olmaktan çıkan otomobil satışlarında da dalgalı seyir devam ederken otomobil bankaları peş peşe kampanya başlattı. 

Ticaret Bakanlığı’nın araç piyasasındaki fahiş fiyatları önlemek için attığı adımlar işe yaramaya başladı. Otomobil fiyatlarındaki düşüşler devam ederken markalar art arda yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. 

Bakanlık, bazı araç satıcılarının aksesuar adı altında fiyatları arttırması ve sahte ilanlar yüzünden araç piyasasındaki fiyat dalgalanmalarına el attı. Alınan önlemlerden sonra otomobil fiyatları düşüşe geçerken araç markaları kampanyalarını duyurdu. 

EN UCUZ OTOMOBİL MARKASI HANGİSİ?

TGRT'den yer alan habere göre, Fiat ekim ayında ülkede en çok satılan araç markası oldu. Fiat Egea, aylardır Türkiye’de satılan en ucuz araba markası olarak açıklandı. Başlayan kampanyaların ardından Fiat bir adım geriye düştü. Hyundai i10 ise satılan en ucuz araba oldu. Araç markasını Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı Fiat Egea takip etti.

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

FİAT’TAN EGEA MODELLERİ İÇİN YENİ KAMPANYA

İtalyan otomotiv markası Fiat, Türkiye’de en çok satılan araç markaları arasında ilk sıralarda yerini aldı. Firma en çok tercih edilen modellerine kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Fiat, 2023 model Egea modellerinde geçerli 200 bin Türk Lirası kredi, 24 ay taksit, yüzde 3,68 faiz oranı sağlıyor.

TOYOTA'DA YENİ KAMPANYAYA

Toyota kasım ayında birçok modelinde kampanyaya gittiğini duyurdu. Corolla Cross, Hilux, Corolla Sedan, Yaris Cross, Yaris ve Corolla HB modelleri 200 bin liraya varan indirimler yapılırken alıcılara yüzde 0 faiz imkânı sunuyor. İnternet sitesinde bulunan bilgilere göre, Toyota Hilux modeli 200 bin liraya varan indirimle beraber 1 milyon 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

RENAULT OTOMOTİK VİTESE İNDİRİM

Yine Türkiye’de en çok satışı gerçekleşen araba markalarından olan Renault da indirim kampanyası furyasına kapıldı. Renault Taliant otomatik vites, 498 bin 900 lira, Renault Megane sedan Joy da 561 bin 500 lira, Renault Clio otomatik vites, 500 bin 500 liradan başlayan ÖTV muafiyetli fiyatlarıyla alıcılar ile buluşacak. 

PEUGEOT DA KAMPANYASINI DUYURDU

Peugeot, sıfır araç kampanyasını duyurdu. 2023 model EAT8 şanzımana sahip otomatik vitesli Peugeot 208’ler 1.023.000 liradan satılıyor. Tüm donanım versiyonlarında 130 HP güç üreten 1.2 PureTech benzinli motor ve 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımana sahip Peugeot 308 modelleri 1.408.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak. 

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

Çiftçilerin hesaplarına tam 1.1 milyar TL hasar tazminatı yattı! Bakan Yumaklı resmen duyurdu! 

Ev almak isteyenlere 200 bin TL'ye varan destek müjdesi! Bu şartları sağlamak yetiyor!


Geri Dön