06 / 05 / 2024

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Altındaki dalgalı günler devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonu fiyatı için sıcak bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…



Altın fiyatlarındaki dalgalanma yatırımcıların kafalarını karıştırmaya devam ediyor. Altın fiyatları haftanın son günü ise yükselişe geçti. Gram altın gün içerisinde 1.008 TL’den işlem görüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için dikkat çeken birtakım açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel olarak değer kazanan altının gram fiyatı, günü % 1.007,5 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, yeni güne yatay bir seyir ile başlamasının ardından 1.008 TL’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda ise çeyrek altın 1.655 TL, Cumhuriyet altını da 6.755 TL’den satılıyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

“2023 senesinin ortasına kadar enflasyon devam edecek. Avrupa ekonomisini güzel zamanlar beklemiyor. Dolarda eylül ayı sonunda bir düşüş bekliyorum. Bu gerçekleşir ise dolar/TL kurunu etkileyecektir. Sene sonunda gram altın için 1.400 TL tahminim devam ediyor. Dolar/TL kurunda bir geri çekilme görülmesi durumunda fakat gram altında 1.000 TL’nin altının konuşulabilir.

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön