18 / 05 / 2024

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Altındaki dalgalı günler devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonu fiyatı için sıcak bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…



Altının onsu 1728 dolar seyrine kadar yükseldi. Bu hafta için ise 1730 direnç seviyesi öngörümüzdü. Bu hafta 1700-1728 seyirlerinde işlemler gerçekleştirdi. 1688 dolar seviyesi güçlü bir destek. Bu seviyeyi takip etmeye devam ediyoruz. Yükseliş için 1700'ün güçlü kırılması lazım. Eylülün son haftalarında hızlı bir şekilde toparlanma olabilir. 75 değil ama 50 baz puanlık faiz artışı olur, petrolde düşüş olur ise bu altın ve gümüşü pozitif şekilde etkiler.

Gram altın lirayı 997 seviyesinde size gösteriyorlar. Ama şu anda gram altın lira 1012-1018 aralığında. Bir aydır ekran ile piyasalar arasında, bankalar arasındaki farkın 15 TL olduğunu lütfen, altın satacaklar, mallarını ucuza kapmaması gerektiği şeklinde uyarılar veriyorum. Tekrar ediyorum. Size ekranlarda 1000 seviyesinin altında gösteriyorlar fakat 1012-1018 seyirlerinde. 'Hani'ciler ekrana bakıp düşmüş diyor. Piyasalar ise bunları güzel bir şekilde oynatıyorlar. Onların tedavisi mümkün değil. Akıllı insanlar bankacılık uygulamasına girer fiyata bakarlar. Caddeden geçerken kuyumcuya bir sorar. 'Hani'ciler gördüğüne inanır.”

Dolar için dikkat uyarıları yapan İslam Memiş, “Borsa İstanbul 3447 puanda, % 1.30'luk değer artışı devam diyor. Biraz daha kazanç ile günü(dün) tamamladı. Rallinin ne kadar devam edeceği belirsizliğini koruyor. En güvenli şekilde pozisyon için borsa tarafına girişler hızlandırıldı. KKM'daki vatandaşların da bunu sürdürecekleri görülecektir. Çünkü ne döviz kuru ne de emtia riskine girecekler. Enflasyonist ortamda bulunduğumuz için borsa da ucuz kalmıştı, şimdi değeri yüksek kalmaya hala devam ediyor. Dolar karşısında düşük kalıyor” şeklinde cümlelerini bitirdi.

Altının üç ay sonrası fiyatını açıkladı! Kemerlerinizi sıkı bağlayın geliyor! Tuzağa düşmeyin

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın

Maaş promosyonlarında yüzde 188’lik zam! İşte 2022 polis maaş promosyonu! Promosyona dair her şey bu haberde

Tapuda yeni dönem başlıyor! Ev alacak satacak herkes buraya! Resmen değişti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön