29 / 04 / 2024

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat adres

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat adres

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Hacıahmetoğlu, Hakan Koyuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılmış tarafından kuruldu.

Günlük araç kiralamada talep patladı! Yolcu360, Avis, Garenta... 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Yönetim Kurulu Başkanı İnan Ekici, bu sene turizmde beklenen hareketliliğin gerçekleşmesi halinde günlük araç kiralamaya olan talebin de olumlu etkileneceğini açıkladı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat adres Haberi

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat adres

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Hacıahmetoğlu, Hakan Koyuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, tanker, minibüs, panelvan, traktör, trayler, tır, römork, yol ve inşaat makinaları, sanayi makinaları, forklift, çekiciler, motorsiklet, mobilet ve her türlü motorl?u araçların toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, mümessilliği, bayiliği, acentalığı ve pazarlamasını ifa etmek. Otomotiv sanayi ile ilgili her türlü yedek parça, aksesuar, alet, edevat ve bunların teferruat ve aparatları, akü ve oto lastiklerinin de alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını ifa etmek. Her türlü motorlu araçlar ile yedek parça ve aksesuarlarının...