29 / 04 / 2024

Deka Towers Şanlıurfa daire fiyatları

Deka Towers Şanlıurfa daire fiyatları

Deka Towers Şanlıurfa projesi Deka İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa Deka Towers iletişim bilgileri!

Şanlıurfa İl'i Abide Kavşağına 5 dakika mesafede yer alan Şanlıurfa Deka Towers Evleri teslimlerinin 35 ay sonra yapılması planlanıyor. Şanlıurfa Deka Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Peki, Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Şanlıurfa Deka Towers Evleri!

11 blok şeklinde yükselen Şanlıurfa Deka Towers Evleri 880 daireden meydana geliyor. Deka Towers Evleri daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje teslimlerinin 35 ay sonra başlayacağı planlanıyor.

Şanlıurfa Deka Towers teslim tarihi!

Deka Towers projesi toplam 880 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Şanlıurfa Deka Towers teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları!

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra!

Deka Towers Şanlıurfa projesi Deka İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa'da Vakıflar'dan ticari tesis yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Deka Towers Şanlıurfa daire fiyatları Haberi

Deka Towers Şanlıurfa daire fiyatları

Deka Towers Şanlıurfa projesi toplam 66 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Toplam 880 adet daireden oluşan proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Deka Towers Şanlıurfa projesi içerisinde kapalı fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk parkı gibi sosyal seçenekler de bulunuyor. Proje Şanlıurfa İl'i Abide Kavşağına 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


Deka Towers Şanlıurfa projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerin teslimleri 35 ay sonra teslim edilmesi planlanırken 5+1 dairelerin teslimleri 48 ay sonra yapılması planlanıyor. Projedeki daireler 200 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Deka Towers Şanlıurfa iletişim

ADRES : Atatürk Bulvarı Çaba Apt. Kat:1 No:2 Şanlıurfa

TEL : 0 (414) 316...