02 / 05 / 2024

dekar yapı konut projeleri

dekar yapı konut projeleri

Eston'da genel müdürlük görevinin ardından kendi şirketi Dekar Yapı'yı kuran Salih Kuzu, orta gelirliler için rezidans yapacak. Şirket, ilk projesine 2009'da başlayacak.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de konforlu bir yaşamın kapılarını araladığı yeni konut projesi Dekar Şehirbahçe’nin satışlarına başladı. Projenin örnek dairesi de görücüye çıktı.

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Belirsiz ortam, konut alıcılarını olumsuz etkiliyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

dekar yapı konut projeleri Haberi

dekar yapı konut projeleri
Öncelikle konutta markalaşmak istediklerini dile getiren Kuzu, AVM'lerin yanı sıra, önümüzdeki dönemde lojistik ve depo alanlarında da faaliyet göstereceklerini belirtiyor. Eston'da çalıştığı 15 yılın ardından, geçtiğimiz aylarda Dekar Yapı'yı kuran Salih Kuzu, yeni şirketiyle, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanı sıra, orta gelirliler için rezidans yapmaya hazırlanıyor. Eğitimli genç nüfusun, nitelikli fakat küçük konut talebinin olduğuna dikkat çeken Kuzu, metrekare fiyatları 6 bin dolarları bulabilen rezidanslarda, şehir merkezlerinin dışında ve hizmet maliyetlerini de düşürerek, orta ve orta üst gelire hitap etmenin mümkün olduğunu ifade ediyor. Konut projelerinin yanı sıra alışveriş merkezi (AVM) ve lojistik tesis inşa etmek istediklerini ifade eden Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'yla hedeflerini ve gayrimenkul sektörünü konuştuk.

Dekar...