02 / 05 / 2024

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programında bugün Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Ekibi'nden Salih Kuzu'yu ağırladı...

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Dekar Yapı, Osmanlı Mimarisi'nin 2'nci baskısına sponsor oldu!

Bir ülkenin kültürel mirasının gün ışığına çıkması ve değerinin anlaşılması için desteklenmesi gerektiğine inanan Dekar Yapı, dünyaca ünlü mimarlık tarihçisi Prof. Doğan Kuban’ın Osmanlı Mimarisi adlı eserinin güncellenen 2. baskısına sponsor oldu.

Asmalı Hayat Dekar Yapı ödemeler!

İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen Dekar Asmalı Hayat Villaları 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Peki Asmalı Hayat Dekar Yapı ödemeler nasıl yapılıyor?

Dekar Yapı Asmalı Hayat ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat'ta 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. Peki Dekar Yapı Asmalı Hayat ne zaman teslim edilecek?

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Yapı Asmalı Hayat iletişim!

Dekar Yapı Asmalı Hayat iletişim numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi. Toplam 244 tane daire ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzde 25 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor.

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi!

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi 'nde konut fiyatları 664 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede ikiz bahçeli, sıralı bahçeli sıralı katlı ve bahçeli evler bulunuyor.

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Rıza Onurlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Maarif Yapı ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maarif Yapı ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Adnan Sağlam Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda kuruldu.

Beylikdüzü Dekar Yapı satış ofisi!

Beylikdüzü Dekar Yapı satış ofisi numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm üzerinde yer alan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Beylikdüzü Dekar Yapı iletişim!

Beylikdüzü Dekar Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm üzerinde yükselecek olan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim!

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm arazi üzerinde yükselen proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Dekar Yapı Beylikdüzü satışları ne zaman?

Dekar Yapı'nın yeni projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. 400 bağımsız bölümden meydana gelecek olan proje 78 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Dekar Yapı Beylikdüzü satışları ne zaman?

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Haberi

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programında Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Ekibi'nden Salih Kuzu konuk oldu. 


Hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Salih Kuzu, konut projeleri hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 11 Eylül programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...