18 / 05 / 2024

Deko Metalik Epoksi Yapı adres

Deko Metalik Epoksi Yapı adres

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

General Mobile GM Watch ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

GM Watch, son yıllarda kullanımı yaygınlaşan giyilebilir teknoloji alanında oldukça dikkat çekiyor. Akıllı saat; metalik dairesel tasarımı ve dört farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Peki, General Mobile GM Watch ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Çiftci tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulu Mustafa Güvenli tarafından kuruldu.

Deko Mosaic Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Mosaic Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tamer Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de kuruldu. 

Deko Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Deko Mimarlık Yapı Anonim Şirketi Fatih Açık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalebodur ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar!

Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor.

Deko Metalik Epoksi Yapı adres Haberi

Deko Metalik Epoksi Yapı adres

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu; -İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. - Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara zemin kaplama, epoksi uygulamaları yapmak, yaptırmak -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat taahhüt ve...