18 / 05 / 2024

dekoratif beton parke modelleri

dekoratif beton parke modelleri

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşlan gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, 2014'te yeni kurumsal kimliğiyle hizmet vermeye hazırlanıyor...

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yollar yenileniyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir noktasında kilitli beton parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

Afyonkarahisar Emirdağ Beton ve Parke Şantiyesi üretimini artırdı!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi Beton ve Parke Şantiyesi, yaz aylarında kullanılacak parke ve bordürler için üretimini tam kapasiteye çıkardı. Şantiye'de üretilen beton parke taşlarına talep gün geçtikçe artıyor.

Denizli'de 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşendi!

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

dekoratif beton parke modelleri Haberi

dekoratif beton parke modelleri


İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşlan gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, 2014'te yeni kurumsal kimliğiyle hizmet vermeye hazırlanıyor. Özçete Karo ortaklarından Burhan Özçete, makine yatırımlarıyla üretim kapasitelerini toplam 1 milyon metrekareye çıkardıklarını belirterek, "Hedefimiz, teknolojik yenilikleri takip ederek çeşitliliğimizi ve pazar payımızı artırabilmek" dedi. 


İnşaat sektörüne yönelik zemin kaplama ve yapı elemanları alanında 1972 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini dile getiren Özçete, 42 yıllık tecrübelerini teknolojiyle birleştirdiklerini söyledi. 1994 yılında bölgede otomasyon karoya geçen ilk firmalardan biri olduklarını dile getiren Özçete, 2000'li yıllarda da Alman ve İtalyan makineleri ile tek tabaka Terrazo karo (suni mermer plak) üretimine başladıklarını söyledi. 2014'te yeni kurumsal kimlikleriyle hizmet vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Özçete, "Tam otomasyon çalışan tesisimizde gereksinimlere...