18 / 05 / 2024

dekoratif beton üretimi

dekoratif beton üretimi

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşlan gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, 2014'te yeni kurumsal kimliğiyle hizmet vermeye hazırlanıyor...

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Hazır beton fiyatları 2021!

İnşaat sektörünün önemli bir kolu olan hazır beton üretimi 2021 yılında da hızlandı. Peki hazır beton güncel fiyat listesi ne kadar? İşte hazır beton fiyatları 2021...

Beton KGS denetiminden geçecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

Gaziantep’te beton teknolojileri semineri yapıldı!

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla Gaziantep’te ''Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” semineri gerçekleştirildi.

Kale, brüt beton görünümlü Betonart üretmeye başladı!

Türkiye'de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. Dekoratif sıva, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme de kavuşturuyor.

İdea Yapı, 3. havalimanının beton kimyasalları katkı ihalesini kazandı!

Çimento ve beton kimyasalları üretimi ve bu ürünlerin uygulamasıyla birlikte satış ve pazarlamasını yapan İdea Yapı, 2015 yılı Temmuz ayında açılan, 'Üçüncü Havalimam'nın Beton Kimyasalları Katkı İhalesi'ni kazandı.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Seda İnşaat'ın mobil beton santraline sektörden yoğun ilgi!

Beton santrali üretimi gerçekleştiren ve bugün üretiminin yüzde 80'ini ihraç eden Seda İnşaat ve Taahhüt. Tic. AŞ' ye ait Semix markası sektörden yoğun talep gördü.

Hazır beton inşaat hızını artırdı!

İNŞAAT sektörünün en temel yapı malzemesi olan beton, hem bir taşıyıcı eleman ve hem de dekoratif malzemedir. Dayanıklılığı, yangına karşı direnci, ekonomik üretimi, yerinde imalat bakımından da beton tercih nedenleridir.

Ortahisar hazır beton santralinin inşaatı tamamlandı!

TRABZON'UN Ortahisar Belediyesi hazır beton santrali deneme üretimine başladı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yapımı tamamlanan beton santralinde incelemelerde bulunduktan sonra deneme üretimi için butona bastı.

Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart geliştirildi!

Kale Boya ve Sıva, Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart'ı geliştirdi. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Özçete Karo, makine yatırımı ile üretim kapasitesini artırdı!

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, ürün çeşitliliğini artırarak pazar payını artırmayı hedefliyor...

dekoratif beton üretimi Haberi

dekoratif beton üretimi


İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşlan gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, 2014'te yeni kurumsal kimliğiyle hizmet vermeye hazırlanıyor. Özçete Karo ortaklarından Burhan Özçete, makine yatırımlarıyla üretim kapasitelerini toplam 1 milyon metrekareye çıkardıklarını belirterek, "Hedefimiz, teknolojik yenilikleri takip ederek çeşitliliğimizi ve pazar payımızı artırabilmek" dedi. 


İnşaat sektörüne yönelik zemin kaplama ve yapı elemanları alanında 1972 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini dile getiren Özçete, 42 yıllık tecrübelerini teknolojiyle birleştirdiklerini söyledi. 1994 yılında bölgede otomasyon karoya geçen ilk firmalardan biri olduklarını dile getiren Özçete, 2000'li yıllarda da Alman ve İtalyan makineleri ile tek tabaka Terrazo karo (suni mermer plak) üretimine başladıklarını söyledi. 2014'te yeni kurumsal kimlikleriyle hizmet vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Özçete, "Tam otomasyon çalışan tesisimizde gereksinimlere...