06 / 05 / 2024

Dektonmutfak

Dektonmutfak

Ultrakompakt yüzeyi ve çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ile mimar ve tasarımcılara ilham kaynağı olan Dekton®, doğadan esinlenilen renk seçenekleri ile tüm küçük, modern mutfaklara dekoratif çözümler sunuyor.

Dektonmutfak Haberi

Dektonmutfak

Mutfaklar; kadınların evdeyken en çok zaman geçirdiği yerlerden biri. Küçük mutfaklarda alan kullanımı da çoğu zaman sıkıntılara neden oluyor. Alan konusunda yaşanan problemleri farklı malzeme ve birkaç dekoratif ipucu ile daha geniş ve işlevsel kullanmak mümkün. Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton® ve Silestone® ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Genel anlamda dar ve küçük alanlarda çalışmak her zaman biraz daha zordur. Hem mekânın ferah olmaması hem de kısıtlı alan kullanımı çoğu zaman kişileri çalışmaktan alıkoyar. Küçük mekânları birkaç dekoratif dokunuşla daha ferah ve çalışabilir hale getirmek ise aslında sanıldığından daha kolay! Kuvars taşı üretiminde dünya lideri Cosentino Group, Dekton® ve Silestone® ürün serileriyle doğal taşın...