30 / 04 / 2024

Deloitte Sohbetleri

Deloitte Sohbetleri

Deloitte Türkiye CEO'su Hüseyin Gürer, enerji sektörünün apayrı bir yatırım alanı olduğunu belirterek, artan talebi karşılamak için gerekli yatırım ihtiyacının önümüzdeki 10 yıl için 100 milyar dolarlar civarında olacağını söyledi...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

Global manada üne sahip olmuş denetim ve danışmanlık firması Deloitte, ABD'de yüzlerce personelini işten çıkaracağını açıkladı. Daha önce EY ve KPMG de işten çıkarmaya gitmişti.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Koronavirüs Türk çimento sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Türkiye işbirliğinde “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri Raporu” hazırlandı. Rapor göre, sektörle ilgili yol haritası hazırlanacak. Sektör temsilcileri, ''2020 yılı bizim için asla kayıp bir yıl olmayacak'' diyor. 

Koronavirüs salgınının inşaat ve gayrimenkul sektörüne etkisi!

Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. Rapora göre, İnşaat ve gayrimenkul sektörü salgından en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

Koronavirüs çimento sektörünü nasıl etkileyecek?

ÇEİS, Deloitte Türkiye iş birliğiyle “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri” başlıklı bir rapor hazırladı. Raporda, koronavirüsün Türk Çimento sektörü üzerindeki etkileri analiz edildi...

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Koronavirüs sürecinde konut müşteri talebi artıyor!

Deloitte, yeni tip koronavirüs salgınının sektörel etkilerini analiz ettiği raporda, üretim merkezleri ve ticarethanelerde düşüş yaşanmasına rağmen, konut müşteri talebinde artış gözlendiğini belirtti...

İnşaat sektöründeki şirketlerin yüzde 42.9'u evden çalışıyor! 

Deloitte Türkiye tarafından, Türkiye’de faaliyet gösteren farklı şirketlere koronavirüs salgını sonrası evden çalışmaya geçip geçmediği soruldu ve 'İşin Geleceği: Uzaktan çalışma sisteminde organizasyonel dayanıklılığı korumak' isimli bir rapor yayınlandı. Rapora göre inşaat şirketlerinin yüzde 42.

Tebernüş Kireçci saat 21.00'de Youtube'da canlı yayında!

Gazeteci Banu Şahin'in hazırlayıp sunduğu Piyasa Sohbetleri programının bu akşamki konuğu Emlakkulisi.com Genel Yayın Yönetmeni Tebernüş Kireçci...

Koronavirüs salgını emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Danışmanlık ekibinin hazırladığı “Küresel Covid-19 Salgını’nın Türkiye’de Farklı Kategorilere Etkileri Raporu”na göre emlak satışları salgından en çok etkilenen sektörler arasında.

Deloitte Sohbetleri Haberi

Deloitte Sohbetleri

Türkiye'de altyapı projelerinin finansmanı için seçenekler, uluslararası piyasalarda orta ve uzun vadeli yatırım fırsatları gibi konu başlıklarının tartışıldığı 'Deloitte Sohbetleri' dün gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Deloitte Türkiye CEO'su Hüseyin Gürer, Türkiye'de yatırım iştahının arttığını belirterek, 'mega' diye tabir edilebilecek altyapı projelerinin 3. Köprü, 3. Havaalanı, duble yolların devamı, bitmek üzere olan Marmaray projesi, hızlı tren, İstanbul Finans Merkezi ve hatta Kanal İstanbul projesi olduğunu hatırlattı. 

Enerji sektörünün apayrı bir yatırım alanı olduğunu kaydeden Gürer, artan talebi karşılamak için gerekli yatırım ihtiyacının önümüzdeki 10 yıl için 100 milyar dolarlar civarında olduğunu bildirdi. Toplam yatırım oranının yüzde 20'ler civarında gezinirken, tasarruf oranının bunu karşılamaya yetmediğine işaret eden Gürer, ideal olan bu yatırım oranının yüzde 25'lere çıkması olduğunu aktardı. 

12 milyar dolarlık kamu-özel...