19 / 05 / 2024

Delphın Yapı adresi

Delphın Yapı adresi

Delphın Yapı Anonim Şirketi, Yunus Gülmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Delphın Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Delphın Yapı Anonim Şirketi, Yunus Gülmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Şehirlerin master planlarının yapılması sektör için önemli!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını söyledi.

Emlak Konut Ankara'daki 423 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu'nda yapılan toplu konut uygulaması kapsamındaki 427 adet konut ve 5 adet dükkanın yapı ruhsatını aldı.

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu.

Ata GYO Lüleburgaz'daki arsasının yapı ruhsatını aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kırklareli Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi'ndeki 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı arsanın yapı ruhsatını aldı. Arsa 4 bin 388 metrekare alana sahip.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar varan taksit sağlanan projede 500 adet daire emekli kategorisinde satışta.

TOKİ Çorum Uğurludağ 100 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ, Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yeşildağ Mahallesi 100 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli'de kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi bugün yapılacak!

Toplam 33 adet dairenin emekliler için kura çekilişi ile satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi bugün yapılacak.

Kastamonu Araç Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Filyos Havzası Taşkın Koruma 1. Merhale Projesi” Kapsamındaki Araç Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Delphın Yapı adresi Haberi

Delphın Yapı adresi

Delphın Yapı Anonim Şirketi, Yunus Gülmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu. 


Delphın Yapı Anonim Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  3.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri...