02 / 05 / 2024

Delta Hotels By Marriott otelleri

Delta Hotels By Marriott otelleri

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışını ve Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye girişini duyurdu.

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı.“Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak...

Four Points by Sheraton otel 2015 yılında açılacak!

STARWOOD Hotels& Resort Worlwide'nin uluslararası markalarından 'Four Points by Sheraton' Türkiye'deki turizm pazarına Bağcılar'daki Batışehir projesi ile giriş yapıyor. EgeYapı Group projesi içinde yer alacak otel 2015'te açılacak...

Anadolu Yakası'na da Four Points by Sheraton geliyor!

Starwood Hotels& Resort Worlwide’nin uluslararası markalarından ‘Four Points by Sheraton’ Türkiye’deki turizm pazarına Bağcılar’daki Batışehir projesi ile giriş yapıyor. 2014 ilk çeyrekte de Anadolu Yakası’nda Four Points by Sheraton açılması planlanıyor.

Batışehir Four Points by Sheraton 2015 yılında açılıyor!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE:HOT) bugün hızla büyüyen Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye gelişini gösteren Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Otel’in anlaşmasının imzalandığını açıkladı...

Delta daireleri Esenyurt'ta 37 bin liraya!

Delta Şirketler Grubu dairelerinde fiyatlar 37 bin liradan başlıyor, 105 bin liraya kadar yükseliyor

İkinci Delta Tower'de 225 bin TL'ye 3+1! Banka kredisine uygun!

Delta Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilmiş olan Deltatoweriki Evleri projesinde tapular hazırlanıyor... Projede fiyatlar 89 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Delta Towers 2'de 2+1'ler 129 bin liraya! Teslimler 2013'te!

Delta Gayrimenkul'ün İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen rezidans projesi Delta Towers 2'de cazip fiyatlarla konut sahibi olma şansı sunuluyor. Projede teslimler 2013 yılında yapılacak.

Delta 2 Tower'de 89 bin TL'ye! Banka kredisine uygun!

Delta Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilmiş olan Delta Tower projesinin ikincisinde fiyatlar 89 bin liradan başlıyor... Proje kapsamında tapular hazır...

Delta Hotels By Marriott otelleri Haberi

Delta Hotels By Marriott otelleri

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarından itibaren kapılarını açıyor. Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirleri ağırlamayı planlayan otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; otel Türkiye'deki 2. Delta Hotels By Marriott markasına sahip otel olarak hizmet sunacak. 2015'te Marriott International tarafından satın alınmasından bu güne genişlemesini sürdüren markanın en yeni otellerinden Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent'in yatırımcısı Caba Grup oldu. 

Otelin işletmesini ise Novus Otelcilik üstlendi. Levent'te metro istasyonunun ve üç AVM'nin yakınında yükselen otel, Sabiha Gökçen Havalimanına 45 dakika, İstanbul Havalimanına ise 30 dakika mesafede yer alıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını...