27 / 04 / 2024

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim için satış ofisiyle 0212 853 64 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsa alanı 20 bin 510 metrekareden oluşan proje E-5 Karayolu'na 1 kilometre mesafede bulunuyor.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Saidaziz Kasımov tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Delta Rüzgar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Rüzgar Türbinleri Ve Endüstriyel Dağcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Durmuş Ali Ünal tarafından Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim Haberi

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim

Anahtar teslimlerinin 2018 yılının başında gerçekleşeceği Delta Dubai Towers Konutlarının bu yıl Mart ayında satışa sunulması planlanıyor. Proje Delta İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Delta İnşaat Dubai Towers iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 853 64 57 olarak belirtiliyor. Proje 20 bin 510 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Towers projesinde 1.153 konut, 11 villa ve 38 ticari ünite yer alıyor. Projede konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. 


Esenyurt Dubai Towers'ta sauna, spor alanları, buhar odası, yüzme havuzu ve fitness center gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.


Delta Dubai Towers Residence Ntowers projesine 300 metre, E5 Karayolu'na 1 kilometre, Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: Yakuplu Merkez Mahallesi Hürriyet Bulvarı E-5 Skyport K:31-32 Esenyurt/İstanbul


Delta...