02 / 05 / 2024

Delta Şam Gayrimenkul iletişim

Delta Şam Gayrimenkul iletişim

Delta Şam Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hasan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ahmet İnanç Toy tarafından kuruldu.

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zahra Moghtadaeı tarafından kuruldu.

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar dikkat!

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akçam, gayrimenkul satış işlemlerine ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı ne iş yapar?

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı Hakan Akçam, gayrimenkul alırken vatandaşların iyi bir emlak danışmanı ile çalışmalarının önemli olduğunu belirtti...

Delta Şam Gayrimenkul iletişim Haberi

Delta Şam Gayrimenkul iletişim

Delta Şam Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hasan tarafından kuruldu.


Delta Şam Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu: 

a-Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. b- Şirket turizme hizmet amacı ile kafeteryalar,restoranlar, lokantalar,eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek ve tüm turizm işletmecilik faaliyetlerini yapmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı...