06 / 05 / 2024

delta yapı wadi villaları iletişim

delta yapı wadi villaları iletişim

Yalıkavak Wadi Evleri villa fiyatları 475 bin Euro'dan başlıyor. .Bodrum'da yer alan Wadi Villaları'nda tüm konutlar 3+1 olarak planlandı...

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Wadi Villaları Yalıkavak fiyatları!

Bodrum Yalıkavak'ta yer alan Wadi Villaları projesinde teslimler hemen yapılıyor. Wadi Villaları Yalıkavak fiyatları 475 bin Euro'dan başlıyor...

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

Yalıkavak Wadi Villaları’nda 490 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Bodrum’un güzel koylarından biri olan Yalıkavak’ ta, Del-ta yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve yerleşime hazır olarak ev sahiplerini bekleyen Wadi Villaları; 490 bin Euro -500 bin Euro fiyat aralığında satışa sunuluyor

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

Delta Ant Yapılar Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Ant Yapılar Sanayi Anonim Şirketi, Erdal Bilgi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İbrahim Aslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Kocayol Caddesi'nde kuruldu.

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü 'nde 500 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde açıldı.

Delta Dubai Rezidans ne zaman teslim?

Yapımına 2 ay sonra başlanması planlanan Delta Dubai Rezidans projesi 1153 konut, 11 villa ve 38 ofisten meydana gelecek. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

delta yapı wadi villaları iletişim Haberi

delta yapı wadi villaları iletişim


6 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Wadi Villaları projesi Del-ta Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bodrum Yalıkavak'ta yer alan projede 9 villa bulunuyor.


Yalıkavak Wadi Evleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Yalıkavak Wadi Evleri Bodrum projesinde tüm villalar 3 oda 1 salon olarak planlandı.



Yalıkavak Wadi Evleri villa fiyatları!


Yalıkavak Wadi Evleri villa fiyatları 475 bin Euro ile 525 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor. Yalıkavak Wadi Evleri projesinde villalar 220 metrekare büyüklüğe sahip.


Yalıkavak Wadi Evleri Bodrum projesi Yalıkavak Marina'ya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Yalıkavak Wadi Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor.



Tel: 0506 708 8496

Web: http://www.wadivillalari.com/

Gülcihan...