25 / 07 / 2024

Deluxe Antalya nerede

Deluxe Antalya nerede

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden gazeteciler ve iş adamlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi. Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya'da hayata geçirilen Deluxe Antalya Projesi damga vurdu.

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Yapıen İnşaat imzasıyla inşa edilen Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor.Proje tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Deluxe Antalya nerede Haberi

Deluxe Antalya nerede

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden gazeteciler ve iş adamlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi. Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya'da hayata geçirilen Deluxe Antalya Projesi damga vurdu. Kadınlara özel yüzme havuzu, spor salonu ve sosyal tesisleri ile dikkat çeken proje Zirve için Antalya'ya gelen iş adamlarının akınına uğradı.İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve Körfez ülkelerinden gelen turist sayılarında yüzde 10 artış olmasını sağlayan MENA ülkeleri zirvesinin ikincisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Başbakanlık Tamtım Ajansı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Serik Belediyesi, Türk Hava Yolları ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının bir araya gelerek organize ettiği zirve 40 gazeteci, 240 işadamı çok sayıda bürokrat ve temsilci katıldı. 

Körfez ülkelerinin önce gelen yatırımcı ve iş adamları ile Türk iş adamlarını bir araya geldi. Zirvede turizmden...