21 / 05 / 2024

Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

'1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi', Aliağa Ticaret Odası'nda, uluslararası katılımla yapıldı

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Gezgin tarafından kuruldu.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Demir Çelik ve Enerji Zirvesi Haberi

Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

İtalya, İngiltere, Almanya ve Hindistan'dan davetlilerin bulunduğu zirvede, sektördeki yeniliklerin, yeni teknolojilerin ve temiz enerji kullanımının sektörlere entegre edilmesi gibi konular ele alındı. 


Zirvede konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, böyle bir organizasyona evsahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Saka, ''Aliağa'da tüm dinamikler hızla gelişiyor. Sanayi ve ekonomi yeni yatırımlarla büyümeye, nüfus da artmaya devam ediyor. Böyle hızlı gelişmelerin yaşandığı bir şehirde, gelişmelere paralel ihtiyaçlar doğuyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz organizasyonla hem sanayimizin çevreye duyarlı teknolojilerle kendisini yenilemesine zemin oluşturmayı, hem de sektörlerindeki yenilikleri takip etmelerini sağlamayı amaçladık'' dedi. 

Zirvede İtalya'dan gelen CSM firması yetkilileri, enerji kullanımında yeni teknolojiler; İngiltere'den gelen Aspect Enterprise Solutions firması yetkilileri, yönetim ve finans organizasyonlarında risk yönetimi; Hindistan'dan gelen EICS firması görevlileri de demir-çelik ve enerji...