06 / 05 / 2024

Demir cevheri 2017

Demir cevheri 2017

Deutsche Bank’a göre dünyanın ikinci büyük ekonomisi Çin’in rekor seviyeye ulaşan stokları, yılın son çeyreğinde demir cevherinin ton fiyatını 50 dolara kadar inmesini sağlayacak.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu! 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'deki talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesine neden olurken, yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarıı etkiledi. Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu. 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir cevheri 2017 Haberi

Demir cevheri 2017

Kömür fiyatlarının yükselmesi, çelik fiyatlarındaki artış ve üretim kapasitenin azalmasıyla birlikte 2016 sonlarında hızla yükselen demir cevheri fiyatları, Çin’in ekonomik görünümüne ilişkin kaygılar ve ülkede stokların büyük bir hızla artmasıyla yeniden baskı altında. Mart ayından bu yana gerileyen, son günlerde ise 60 dolar civarında tutunmaya çalışan demir cevheri fiyatlarının yıl sonunda 50 dolara kadar inmesi bekleniyor.


Çin’deki demir stoklarının zaten rekor seviyede seyreden miktarı, yıl başından bu yana kaydedilen stok artışının 2016 yılının tamamında görülen artışı geride bırakmasıyla, daha da yükseldi. Shanghai Steelhome E-Commerce Co.’ya göre demir cevheri stokları, dördüncü haftada da yükselerek yüzde 1.3 arttı ve 136 milyon ton oldu. Yıl başından bu yana 22.05 milyon ton artış kaydeden demir cevheri stokları, 2016 yılının tamamında görülen 20.85 milyon tonluk...