06 / 05 / 2024

Demir Country iletişim

Demir Country iletişim

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country satış ofisi iletişim!

İlk etapta ön blokların satışa sunulduğu Demir Country projesinde daireler 30 ay sonra teslim edilecek. Demir Country Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Demir Country Yakuplu Konutları iletişim!

Demir Country projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Lansmanı Haziran-Temmuz ayları gibi yapılacak olan Demir Country Konutları iki etaptan oluşuyor...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı bulunan proje toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nı yakınında yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri!

Konum bilgisi kapsamında Kartal'a 1 dakika uzaklıkta inşa edilen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim!

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim!

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim!

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim!

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Demir Country iletişim Haberi

Demir Country iletişim

Demir Country projesi 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 25 bin metrekare yeşil alana sahip projede toplam 1.160 daire ve 77 adet ticari birime yer veriliyor.
  
1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daire seçeneklerinden meydana gelen Demir Country projesinde lansman 3 Mayıs'a ertelendi. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country projesinde 1+1'ler 249 bin TL, 2+1'ler 397 bin TL, 3+1'ler 489 bin TL'den başlıyor. 

2020 yılında teslim edilecek proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika mesafede bulunuyor. Projede  alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar,  çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları, dinlenme ve güneşlenme terasları, zengin peyzaj, süs havuzu mevcut. 


Tel: 444 2 116     
Web:...