29 / 04 / 2024

Demir Country yeni fiyat listesi 2017

Demir Country yeni fiyat listesi 2017

Demir Country projesinde günlük 96 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Demir İnşaat imzası taşıyan projede güncel fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor...

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!

Kalyon Gayrimenkul'ün Riva'da hayata geçirdiği yeni projesi Riva Country satışa çıktı. 1.300 villanın yer aldığı proje 230 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 27 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe rekor zamla başladı. Göçen haftadan itibaren demir fiyatlarına peş peş zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları resmen fırladı.1 ton demir ne kadar oldu? 27 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına yeni zam! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatları peş peşe gelen zam ve indirimlerle gündemden düşmedi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? Hurda fiyatlarında son durum ne oldu? İşte hurda 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına yeni zam geldi! Demir ve bakır hurda kaç lira oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dolar kurunda yaşanan yükselişler hurda fiyatlarını da etkiliyor. Hurda fiyatlarına yeni zam geldi. Peki demir ve bakır hurda kaç lira oldu? Hurda fiyatlarında son durum ne? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Akyapı Big Country yakında ön satışta! Yeni proje!

Yatırımlarına hızla devam eden Akyapı, Büyükçekmece'deki yeni projesi Big Country için düğmeye bastı. Projede ön satışların yakında başlaması planlanıyor. 

Demir Country yeni fiyat listesi 2017 Haberi

Demir Country yeni fiyat listesi 2017

Demir Country Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa dairelere yer veriliyor. Günde 96 TL taksitle daire sahibi olunabilen proje Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. 

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Demir Country projesi 9 blokta toplam 1.160 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi.
 
Yakuplu Demir Country ayrıcalıkları;

Doğal yeşil alanlar
Açık ve Kapalı yüzme havuzları
Süs havuzu
Yürüyüş ve bisiklet parkurları
Zengin peyzaj
Çocuk oyun alanları
Dinlenme ve güneşlenme terasları
Alışveriş
Bankalar
Kafe ve restoranlar
Spor
Kartlı giriş sistemi
Kapalı otopark
Vale
24 saat kameralı güvenlik
Yangın alarmı
Gaz alarmı
Jeneratör

Demir Country yeni fiyat listesi 2017!

1+1 daire fiyatları 270 bin TL
2+1 daire fiyatları 450...