27 / 04 / 2024

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...



Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. 

Bölge sakinlerinin; Ziraat Bankası, Emlak Konut GYO, Kemer Yapı'ya karşı açtığı tapu davasında, parsele bölge sakinlerinin girişiyle yürüyüşüne engel olunması,  parselin çevresinin dikenli telle örülmesi ve güvenlik personeliyle parsele girişin engellenmesi dahil her türlü işlem için mahkeme ihtiyati tedbir kararı vermişti. 

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde de Kemer Country golf sahalarını konut imarına açan planlama sürecinde kriz çıktığı gündeme gelmişti. Parselasyon planının hatalı yapıldığı belirlenirken, 2 etap halinde yeni bir plan hazırlandı. Plan askıya çıkarıldıktan sonra birkaç gün sonra askıdan indirildi. Bakanlığın, tartışmalı arazinin parselasyon planını yeniden hazırlayarak önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklaması öngörülüyor. 

İşte Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçteki o son dakika gelişmesi... 


Geri Dön