07 / 05 / 2024

Demir Demirtaş projeleri

Demir Demirtaş projeleri

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Demir Demirtaş, başlattığı birbirinden değerli projelerle göz dolduruyor. Firmanın sahibi Atilla Demirtaş, inşaat sektörünün canlılığını sürdüreceğini belirtiyor...

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Hicaz Demir Yolu'nun restore edilmesi planlanıyor!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, Sultan 2. Abdülhamid döneminin önemli projeleri arasında yer alan Hicaz Demir Yolu'nun restorasyon çalışmaları için Ürdün'de toplandı.

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündeminde!

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'nin demir yolu projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin raylı sistem projelerini masaya yatırdı.

Demir Demirtaş projeleriyle göz kamaştırıyor!

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Demir Demirtaş, başlattığı birbirinden değerli projelerle göz dolduruyor. Firmanın sahibi Atilla Demirtaş, inşaat sektörünün canlılığını sürdüreceğini belirtiyor...

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir İnşaat kredi faizlerini 0.70’e sabitledi!

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip GYODER üyesi Demir İnşaat, Gayrimenkulde güç birliği “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” mottosuyla Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için cazip bir kampanya başlattı.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir İnşaat, Dubai Fuarı'na katılacak!

Projeleri ile Türkiye'yi de temsil edecek olan Demir İnşaat, bölgenin en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya gelecek.

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Demir Demirtaş projeleri Haberi

Demir Demirtaş projeleri

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; TÜRKİYE yüzde 87’si deprem kuşağında yer alan bir ülke. Bu yüzden güvenli yapıların inşası son derece önem taşıyor. Nitekim 6306 sayılı “kentsel dönüşüm yasası”da güvenli olmayan, çürük binaların yıkılarak yeniden inşa edilmesini amaçlıyor.

Bu çerçeveden bakıldığında kentsel dönüşüm projeleri Türkiye’de daha çok uzun süre gündemde yer alacak gibi görünüyor. Bu da bir yandan güvenli binaların sayısını artırırken bir yandan da inşaat sektöründeki ciddi büyümenin ekonomiye önemli bir ivme katacağı anlamına geliyor. Nitekim inşaat sektöründeki gelişmeler de bu yönde.

Türkiye genelindeki bu yapılaşma çalışmaları; tüm şehirleri etkileyeceği gibi Bursa’yı ve Bursa inşaat firmalarını da etkileyecek. Kentsel dönüşümden İstanbul yolu aksındaki gelişime, imar yönetmeliklerinin Bursa’ya etkilerinden konut fiyatlarına kadar olan tüm çalışmalar Bursa’yı çalkantılı hale getirse de...